Π. Νίκας: «Καλά σημάδια στην Περιφέρεια ως προς την διασπορά του κορωνοϊού»

“Καλά σημάδια στην Περιφέρεια ως προς την διασπορά του κορωνοϊού, η κυβέρνηση όμως θα αποφασίσει πότε θα λήξει το lockdown”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

“Καλά σημάδια στην Περιφέρεια ως προς την διασπορά του κορωνοϊού, η κυβέρνηση όμως θα αποφασίσει πότε θα λήξει το lockdown”.

“Ο χρόνος που θα λήξει το lockdown, το οποίο έχει επιβληθεί πανελλαδικά για την αποτροπή της διάδοσης του κορονοϊού covid-19, είναι αποκλειστικό θέμα της κυβέρνησης και του ΕΟΔΥ με τις αποφάσεις των οποίων συντασσόμαστε, στο πλαίσιο της εθνικής στρατηγικής που εφαρμόζεται”.

Αυτό σημείωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας στην υπηρεσιακή σύσκεψη που είχε, μέσω τηλεδιάσκεψης, με τους χωρικούς αντιπεριφερειάρχες, χθες Δευτέρα 30 Νοεμβρίου.

Στην σύσκεψη εξετάστηκαν τα πλέον πρόσφατα δεδομένα όσον αφορά την εξέλιξη της πανδημίας στην Περιφέρεια, σύμφωνα με τα οποία διαπιστώνεται σχετική ύφεση.

“Διαπιστώνουμε καλά σημάδια, αλλά αυτό επ’ ουδενί σημαίνει εφησυχασμό ή χαλάρωση, τόσο από την πλευρά των υπηρεσιών της Περιφέρειας, όσο και από την πλευρά των πολιτών” δήλωσε ο περιφερειάρχης για να καταλήξει τονίζοντας:

“Ο κόσμος δεν θα πρέπει να παρασύρεται, καθώς μπορεί να υπάρχουν αδιάγνωστοι ασυμπτωματικοί ή και διαπιστωμένα προσβεβλημένοι οι οποίοι, δυστυχώς, δεν έχουν ενημερώσει τις Αρχές”.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στη Βουλή ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός για την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

Τις θέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέπτυξε στη Βουλή των Ελλήνων ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το σχέδιο νόμου που αφορά την κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος

Βραδιά ρεμπέτικου με άρωμα Αποδήμων – Με επιτυχία η μουσικοχορευτική εκδήλωση στο πλαίσιο της Εβδομάδας Αποδήμων

Ένα μοναδικό μουσικοχορευτικό οδοιπορικό στο ρεμπέτικο τραγούδι ένωσε την Τρίτη 21 Ιουλίου το βράδυ τον Δήμο Σπάρτης με τους Απόδημους Λάκωνες

52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού & Μουσικής στα Λαγκάδια στις 25 Ιουλίου

Ο 52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού επιστρέφει δυναμικά στα Λαγκάδια Γορτυνίας στις 25 Ιουλίου. Η παράδοση ζωντανεύει ξανά με κορυφαίους καλλιτέχνες.

Στην παρουσίαση του νέου Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης ο Δημήτρης Πτωχός

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετείχε ενεργά στην επίσημη παρουσίαση του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης (ΕΠΑ) 2026-2030, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό να δίνει το «παρών»