Νέα εποχή για την Εταιρεία «Αρκαδία 2020» (ΤΑΠ ΤοΚ)

Μία νέα εποχή διανύει η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Αρκαδία 2020» (ΤΑΠ ΤοΚ), με νέα πρόσωπα και νέες συνεργασίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μία νέα εποχή διανύει η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Αρκαδία 2020» (ΤΑΠ ΤοΚ), με νέα πρόσωπα και νέες συνεργασίες.

Η Εταιρεία εφαρμόζει πρόγραμμα ανάπτυξης προς όφελος των τοπικών κοινωνιών του Δήμου Γορτυνίας, του Δήμου Μεγαλόπολης και του Δήμου Τρίπολης.

Κύριος στόχος είναι η ολοκλήρωση των ήδη προγραμματισμένων έργων και δράσεων και παράλληλα ο σχεδιασμός υλοποίησης νέων έργων και την προγραμματική περίοδο 2021 -2027.
«Σημασία δεν έχει η πατρότητα, αλλά η ολοκλήρωση των έργων, προς όφελος των τοπικών κοινωνιών» υπογραμμίζει ο Πρόεδρος της Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Αρκαδία 2020» (ΤΑΠ ΤοΚ) κ. Μανώλης Σκαντζός.

Επιπλέον, ένας βασικός στόχος για την Εταιρεία είναι ή ένταξη του συνόλου της Αρκαδίας στις δράσεις της «ΤΑΠ ΤοΚ», συμπεριλαμβανομένων των Δήμων Βόρειας και Νότιας Κυνουρίας.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης

Στη Βουλή ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός για την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

Τις θέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέπτυξε στη Βουλή των Ελλήνων ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το σχέδιο νόμου που αφορά την κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος