Βραβεύση τής ομάδας χάντμπολ του Διομήδη από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

«Η πρωτοβουλία της Περιφέρειας Πελοποννήσου να βραβεύσει την ομάδα χάντμπολ του Διομήδη αποτελεί συνέχεια των πρωτοβουλιών μας για την προαγωγή του πολιτισμού και την προώθηση των καλών πρακτικών στην Περιφέρειά μας» τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, κατά τη διάρκεια του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016, και σημείωσε ότι «θα πρέπει να βρει μιμητές σε όλη την επικράτεια».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Η πρωτοβουλία της Περιφέρειας Πελοποννήσου να βραβεύσει την ομάδα χάντμπολ του Διομήδη αποτελεί συνέχεια των πρωτοβουλιών μας για την προαγωγή του πολιτισμού και την προώθηση των καλών πρακτικών στην Περιφέρειά μας» τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, κατά τη διάρκεια του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016, και σημείωσε ότι «θα πρέπει να βρει μιμητές σε όλη την επικράτεια».

Ο κ. Τατούλης αφού χαρακτήρισε αξιέπαινο το μόχθο και τον κόπο των ανθρώπων του Διομήδη, καθώς είναι «άνθρωποι που αψηφούν τις αντιξοότητες των καιρών και συμπορεύονται με συλλογική προσπάθεια, αναδεικνύοντας την ικανότητα να μετατρέπουν τη δυσκολία σε επιτυχία και χαρά» δήλωσε ότι ο σύλλογος έχει περάσει πολλές διακυμάνσεις, έχει δείξει ωστόσο αξιοθαύμαστη θέληση για ανάκαμψη, παρά τις σημαντικές απώλειες στελεχών και τιμά την Πελοπόννησο.

Στην οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας, όπως ενημέρωσε ο Περιφερειάρχης το Συμβούλιο, «έχουμε πάρει αποφάσεις για την ενίσχυση του αθλητισμού στην Πελοπόννησο, δυστυχώς όμως υπάρχει μια μιζέρια που δεν μας επιτρέπει να ξεπεράσουμε γραφειοκρατικά και διοικητικά προβλήματα και να προσφέρουμε ακόμα περισσότερο».

Ο κ. Τατούλης δήλωσε τέλος ότι οι επιτυχίες των ομάδων και των αθλητών της Πελοποννήσου αποτελούν απόδειξη ότι στην Πελοπόννησο υπάρχει μια διαφορετική αντίληψη, η οποία τεκμηριώνεται σε έναν πολιτικό φιλελευθερισμό και όχι σε ένα πολιτικό κανιβαλισμό.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στη Βουλή ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός για την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

Τις θέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέπτυξε στη Βουλή των Ελλήνων ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το σχέδιο νόμου που αφορά την κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος

Βραδιά ρεμπέτικου με άρωμα Αποδήμων – Με επιτυχία η μουσικοχορευτική εκδήλωση στο πλαίσιο της Εβδομάδας Αποδήμων

Ένα μοναδικό μουσικοχορευτικό οδοιπορικό στο ρεμπέτικο τραγούδι ένωσε την Τρίτη 21 Ιουλίου το βράδυ τον Δήμο Σπάρτης με τους Απόδημους Λάκωνες

52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού & Μουσικής στα Λαγκάδια στις 25 Ιουλίου

Ο 52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού επιστρέφει δυναμικά στα Λαγκάδια Γορτυνίας στις 25 Ιουλίου. Η παράδοση ζωντανεύει ξανά με κορυφαίους καλλιτέχνες.

Στην παρουσίαση του νέου Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης ο Δημήτρης Πτωχός

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετείχε ενεργά στην επίσημη παρουσίαση του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης (ΕΠΑ) 2026-2030, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό να δίνει το «παρών»