Αθανάσιος Χριστογιαννόπουλος: “Θα κινηθούμε νομικά στους ισχυρισμούς της αντιπολίτευσης για απειλές υπαλλήλων”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απάντηση του Δημάρχου Μεγαλόπολης κ. Αθανάσιου Χριστογιαννόπουλου στην σημερινή ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ»

Μετά τη σημερινή ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ», με την οποία κατηγορούμαι ότι απειλώ προσωπικό του Δήμου, με σκοπό τη συγκάλυψη «παρανομιών» και «παρατυπιών», καλώ τον επικεφαλής της συγκεκριμένης παράταξης, να αποδείξει άμεσα και με πειστήρια το αληθές των κατηγοριών καθώς, σε διαφορετική περίπτωση, η υπόθεση θα ακολουθήσει το δρόμο της Δικαιοσύνης.

Σε μια περίοδο που ο Δήμος μας βρίσκεται στο μεταίχμιο της μετάβασής του σε ένα νέο περιβάλλον, λόγω της απολιγνιτοποίησης, η δημοτική Αρχή καταβάλλει καθημερινό αγώνα για να επιτύχει όσα περισσότερα είναι δυνατόν για το τόπο και δεν έχει κανένα περιθώριο να ασχολείται με ανεύθυνες και συκοφαντικές συμπεριφορές, που ουσιαστικά υπονομεύουν το συμφέρον της κοινωνίας μας.

ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ…

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ!

Ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης
Αθανάσιος Χριστογιαννόπουλος

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γιώργο Διδασκάλου

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε σήμερα Μεγάλη...

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο