Πάτρα : Μεγάλη φωτιά ανάμεσα σε Βούντενη και Συχαινά (video – pics)

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 10.00 το βράδυ σε αγροτοδασική έκταση της Βούντενης στο ύψος του τούνελ «Πατρέας» της περιμετρικής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 10.00 το βράδυ σε αγροτοδασική έκταση της Βούντενης στο ύψος του τούνελ «Πατρέας» της περιμετρικής.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/juBKBYpRAvg” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Το μέτωπο της φωτιάς εκτείνεται μεταξύ Συχαινών και Βούντενης ενώ το ρεύμα της περιμετρικής από Πάτρα προς Ρίον παραμένει κλειστό

Κλειστά παραμένουν και τα δυο ρεύματα κυκλοφορίας της περιμετρικής από το ύψος της Εγλυκάδας. Οι πυροσβέστες δίνουν μάχη να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά, ωστόσο το έργο τους είναι δύσκολο λόγω και του ανέμου.

patrastimes.gr

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού & Μουσικής στα Λαγκάδια στις 25 Ιουλίου

Ο 52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού επιστρέφει δυναμικά στα Λαγκάδια Γορτυνίας στις 25 Ιουλίου. Η παράδοση ζωντανεύει ξανά με κορυφαίους καλλιτέχνες.

Στην παρουσίαση του νέου Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης ο Δημήτρης Πτωχός

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετείχε ενεργά στην επίσημη παρουσίαση του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης (ΕΠΑ) 2026-2030, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό να δίνει το «παρών»

Δήμος Βόρειας Κυνουρίας: Ορκίστηκε η νέα υπάλληλος Χριστίνα Αναγνωστάκου

Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2026 πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Βόρειας Κυνουρίας η ορκωμοσία της κας Χριστίνας Αναγνωστάκου, ενώπιον του Δημάρχου Γεωργίου Καμπύλη.

Συμμετοχη ΑΡΚΟΑΜ στην καλοκαιρινή ημερίδα του ΚΑΟΜ

Ο ΑΡΚΟΑΜ έδωσε δυναμικό «παρών» στην καλοκαιρινή ημερίδα του...