Με μελωδίες από τη Δημοτική Φιλαρμονική «πλημμύρισε» το Νοσοκομείο Καλαμάτας

Η Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας βρέθηκε σήμερα Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020, στο Νοσοκομείο της πόλης και με τη μουσική της θέλησε να προσφέρει όμορφες στιγμές στην καθημερινότητα των εργαζομένων αλλά και στους νοσηλευόμενους στο ίδρυμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας βρέθηκε σήμερα Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020, στο Νοσοκομείο της πόλης και με τη μουσική της θέλησε να προσφέρει όμορφες στιγμές στην καθημερινότητα των εργαζομένων αλλά και στους νοσηλευόμενους στο ίδρυμα.

Η μουσική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου Καλαμάτας αποτελώντας μία κίνηση με ιδιαίτερο συμβολισμό, κυρίως προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και τους εργαζόμενους στο νοσηλευτικό ίδρυμα, για την προσφορά τους όλα αυτά τα χρόνια στους πολίτες της Μεσσηνίας και ιδιαίτερα κατά την τρέχουσα δύσκολη περίοδο της υγειονομικής κρίσης.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα που επιμελήθηκε ο μαέστρος Κώστας Νικολέας, περιλάμβανε κομμάτια από όπερες, οπερέτες, μιούζικαλ και ιταλικές καντσονέτες, ενώ τραγούδησαν οι Μαριλένα Κυριακοπούλου και Αλέξανδρος Σταυρόπουλος.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στη Βουλή ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός για την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

Τις θέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέπτυξε στη Βουλή των Ελλήνων ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το σχέδιο νόμου που αφορά την κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος

Βραδιά ρεμπέτικου με άρωμα Αποδήμων – Με επιτυχία η μουσικοχορευτική εκδήλωση στο πλαίσιο της Εβδομάδας Αποδήμων

Ένα μοναδικό μουσικοχορευτικό οδοιπορικό στο ρεμπέτικο τραγούδι ένωσε την Τρίτη 21 Ιουλίου το βράδυ τον Δήμο Σπάρτης με τους Απόδημους Λάκωνες

52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού & Μουσικής στα Λαγκάδια στις 25 Ιουλίου

Ο 52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού επιστρέφει δυναμικά στα Λαγκάδια Γορτυνίας στις 25 Ιουλίου. Η παράδοση ζωντανεύει ξανά με κορυφαίους καλλιτέχνες.