Αδιανόητο: Έξι νεκρές θαλάσσιες χελώνες σε παραλία της Αργολίδας (video – pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αδιανόητη τροπή παίρνει σήμερα το θέμα με τις νεκρές θαλάσσιες χελώνες που ξεβράζονται τα τελευταία χρόνια σε παραλίες της Αργολίδας.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/YGYCE7SFT9I” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Η ανακάλυψη σήμερα 6 νεκρών θαλάσσιων χελωνών στην παραλία Νέας Κίου στο κομμάτι από την γέφυρα της Νέας Κίου μέχρι και το ύψος περίπου της διασταύρωσης για Δαλαμανάρα στην παραλιακή Ναυπλίου Νέας Κίου προκαλεί θυμό και θλίψη για τα άτυχα αυτά θαλάσσια ερπετά.

Πρόκειται πραγματικά για γενοκτονία καθώς είναι η πρώτη φορά στα χρονικά των τελευταίων χρόνων που παρατειρούνται τόσα πολλά κρούσματα μέσα σε μία μέρα και σε τόσο κοντινή απόσταση.

Η Λιμενική αρχή του Ναυπλίου θα πρέπει άμεσα να διερευνήσει το πρωτόγνωρο αυτό περιστατικό που έχει προκαλέσει βαρύ πλήγμα στο θαλάσσιο οικοσύστημα του Αργολικού κόλπου.

argolikeseidhseis.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γιώργο Διδασκάλου

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε σήμερα Μεγάλη...

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο