Οι επιχειρήσεις εστίασης της Τρίπολης στην Πανευρωπαική διαμαρτυρία “άδειες καρέκλες”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι επαγγελματίες της εστίασης στην Τρίπολη διαμαρτυρήθηκαν συμβολικά την Τετάρτη 06/05/2020 στις 20:00 σε μια πρωτότυπη εκδήλωση – διαμαρτυρία ως μέρος της πανευρωπαϊκής διαμαρτυρίας των ανθρώπων της εστίασης και του τουρισμού EMPTY CHAIRS – ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/wQDd5E0tnfQ” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Η διαμαρτυρία αποτελεί μια συμβολική βουβή πράξη του κλάδου της εστίασης και διασκέδασης. Kατά την διάρκεια της διαμαρτυρίας παραβρέθηκε και ο Δημαρχος Τρίπολης κ Κώστας Τζιούμης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ Γιάννης Τρούπης, εκπρόσωποι φορέων, συλλόγων, σωματείων, ομοσπονδιών, αλλά και εργαζόμενοι του κλάδου.

emptychtrip

Παρευρέθηκε και εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας.

Οι άνθρωποι της εστίασης είχαν ως βασικό τους αίτημα την εξεύρεση αποτελεσματικών λύσεων για την επιβίωση των επαγγελματιών του κλάδου της εστίασης και διασκέδασης.

emptychtrip2

Ταυτόχρονα πάνω από 100 πόλεις και νησιά σε όλη την Ελλάδα διαμαρτυρήθηκαν με αυτο τον τρόπο ζητώντας “Λύσεις για την επιβίωση του κλάδου!” τονίζοντας πως Η ΕΣΤΙΑΣΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΤΕΙ

Τις επόμενες ημέρες, θα διεξαχθεί σύσκεψη του κλάδου με την δημοτική αρχή, ενώ όλοι είναι σε αναμονή των νέων ανακοινώσεων της κυβέρνησης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:02:14

Η παράτολμη πτήση του πιλότου που μπήκε με 290 χλμ/ώρα στον Ισθμό της Κορίνθου (vid)

Οι αεροπορικές «ακροβατικές» επιδείξεις από μόνες τους είναι θέαμα...

Διεθνής Διαγωνισμός Ελαιολάδου στο Μυστρά | Δημήτρης Πτωχός: «Πλεονέκτημά μας τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των προϊόντων μας»

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου φιλοξενήθηκε στο Μυστρά ο 9ος Διεθνής Διαγωνισμός Ελαιολάδου «Athena Internamonal   Olive   Oil   Compemmon» (ΑΤΗΕΝΑ ΙΟΟC, 25-27 Απριλίου). Η προβολή των ελαιολάδων της Πελοποννήσου στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, με τον Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχό, να μιλά, την τρίτη ημέρα του διαγωνισμού, για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Περιφέρειάς μας και τα
00:01:17

Δρέπανο Αργολίδας: Τελευταίο αντίο στον πατέρα του βουλευτή Γιάννη Καλλιάνου

Η κηδεία του Δημητρίου Καλλιάνου πατέρα του παρουσιαστή μετεωρολογικών...

Σάββατο του Λαζάρου: Τι γιορτάζουμε σήμερα και τα έθιμα σε όλη την Ελλάδα

Σάββατο 27 Απριλίου 2024 και είναι το Σάββατο του...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο