Κ. Νικολάκου: Πολύτιμος αρωγός του πολιτιστικού γίγνεσθαι στην Περιφέρεια Πελοποννήσου η κα Μαραγκοπούλου

Η θέση της κας Νικολάκου σχετικά με την παραίτηση της κας Βίκυ Μαραγκοπούλου από τη θέση της καλλιτεχνικής διευθύντριας του Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η θέση της κας Νικολάκου σχετικά με την παραίτηση της κας Βίκυ Μαραγκοπούλου από τη θέση της καλλιτεχνικής διευθύντριας του Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την παραίτηση της κας Βίκυ Μαραγκοπούλου από τη θέση της καλλιτεχνικής διευθύντριας του Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης κα Κωνσταντίνα Νικολάκου δήλωσε:
«Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά και εκ μέρους του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και της Περιφερειακής αρχής την κα Μαραγκοπούλου για τη προσφορά της στο πολιτιστικό γίγνεσθαι της Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου, ειδικά δε σε ότι αφορά το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, στο οποίο με την προσωπικότητα και τη δράση της προσέδωσε διεθνή αναγνωρισιμότητα και κύρος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την ολοκλήρωση του Μεγάρου Χορού στην Καλαμάτα καθοριστικό ρόλο έπαιξε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Τατούλης ως Υφυπουργός Πολιτισμού, σε συνεργασία με τον τότε Δήμαρχο κ. Κουτσούλη, καθώς και τον τότε Υφυπουργό Άμυνας κ. Λαμπρόπουλο.

Το έργο που αφήνει παρακαταθήκη η κα Μαραγκοπούλου, αλλά και το κύρος και η εμβέλειά της δημιουργεί ακόμα υψηλότερες απαιτήσεις για τη διάδοχη κατάσταση».

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης

Στη Βουλή ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός για την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

Τις θέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέπτυξε στη Βουλή των Ελλήνων ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το σχέδιο νόμου που αφορά την κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος

Βραδιά ρεμπέτικου με άρωμα Αποδήμων – Με επιτυχία η μουσικοχορευτική εκδήλωση στο πλαίσιο της Εβδομάδας Αποδήμων

Ένα μοναδικό μουσικοχορευτικό οδοιπορικό στο ρεμπέτικο τραγούδι ένωσε την Τρίτη 21 Ιουλίου το βράδυ τον Δήμο Σπάρτης με τους Απόδημους Λάκωνες