Παγκόσμια Ημέρα Αθλητισμού: Η ξεχωριστή προπόνηση στον ΑΣΤΕΡΑ (video – pics)

Οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα, με τη συνδρομή ενός ειδικού εργαλείου που επιτρέπει την ομαδική προβολή και την επίβλεψη του Μίλαν Ράσταβατς και των συνεργατών του στο προπονητικό τιμ (τηλεδιάσκεψη), συνεχίζουν τις ομαδικές προπονήσεις ώστε να διατηρούνται σε καλή κατάσταση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα, με τη συνδρομή ενός ειδικού εργαλείου που επιτρέπει την ομαδική προβολή και την επίβλεψη του Μίλαν Ράσταβατς και των συνεργατών του στο προπονητικό τιμ (τηλεδιάσκεψη), συνεχίζουν τις ομαδικές προπονήσεις ώστε να διατηρούνται σε καλή κατάσταση.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/pnqt07m1ySs” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Σύμφωνα με την ΠΑΕ Αστέρας οι άνθρωποι του «κυανοκίτρινου» συλλόγου ξεπερνούν τις δυσκολίες των ημερών και φροντίζουν για την όσο το δυνατό καλύτερη εκγύμναση των ποδοσφαιριστών της ομάδας. Οι προπονήσεις γίνονται με όλους τους ποδοσφαιριστές διαθέσιμους για το προπονητικό τιμ, μέσω ενός ειδικού εργαλείου που επιτρέπει την ομαδική προβολή.

Παρακάτω μπορεί κανείς να δει σχετικό βίντεο από την προπόνηση της Δευτέρας (06/04), ημέρα που έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη και υποστηρίζεται από τον οργανισμό Supporter Of Each Other, στον οποίο συμμετέχει ενεργά ο Αστέρας από την πρώτη ημέρα.

Επίσης φωτογραφικό υλικό από την προπόνηση της Δευτέρας, μπορεί να δει κανείς ΕΔΩ.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού & Μουσικής στα Λαγκάδια στις 25 Ιουλίου

Ο 52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού επιστρέφει δυναμικά στα Λαγκάδια Γορτυνίας στις 25 Ιουλίου. Η παράδοση ζωντανεύει ξανά με κορυφαίους καλλιτέχνες.

Στην παρουσίαση του νέου Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης ο Δημήτρης Πτωχός

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετείχε ενεργά στην επίσημη παρουσίαση του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης (ΕΠΑ) 2026-2030, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό να δίνει το «παρών»

Δήμος Βόρειας Κυνουρίας: Ορκίστηκε η νέα υπάλληλος Χριστίνα Αναγνωστάκου

Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2026 πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Βόρειας Κυνουρίας η ορκωμοσία της κας Χριστίνας Αναγνωστάκου, ενώπιον του Δημάρχου Γεωργίου Καμπύλη.

Συμμετοχη ΑΡΚΟΑΜ στην καλοκαιρινή ημερίδα του ΚΑΟΜ

Ο ΑΡΚΟΑΜ έδωσε δυναμικό «παρών» στην καλοκαιρινή ημερίδα του...