Η επίσημη ανακοίνωση του Δήμου Τρίπολης για την ματαίωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων

Η επίσημη ανακοίνωση του Δήμου Τρίπολης για την ματαίωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η επίσημη ανακοίνωση του Δήμου Τρίπολης για την ματαίωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων.

Σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με την ΚΥΑ (Κοινή Υπουργική Απόφαση) των Υπουργών Υγείας, Προστασίας του Πολίτη και Εσωτερικών, αποφασίσθηκε η ματαίωση όλων των καρναβαλικών εκδηλώσεων στη χώρα μας, λόγω άμεσου κινδύνου της δημόσιας υγείας μετά την εμφάνιση κρουσμάτων του κορονοϊού στη χώρα μας. 

Για το λόγο αυτό είμαστε υποχρεωμένο να προχωρήσουμε σε ματαίωση των εκδηλώσεων που έχουν ανακοινωθεί ότι θα πραγματοποιηθούν στην Τρίπολη (Παρασκευή έως και Καθαρά Δευτέρα).

Εν προκειμένω, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους δούλεψαν με κέφι εδώ και ένα μήνα και είχαν προετοιμάσει σπουδαίες εκδηλώσεις στην πόλη και στα χωριά μας.

Κυρίως όμως θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πάνω από τρεις χιλιάδες καρναβαλιστές οι οποίοι δήλωσαν συμμετοχή στο καρναβάλι της Τρίπολης και των χωριών μας και ήταν έτοιμοι, μικροί και μεγάλοι να φορέσουν τα γιορτινά τους.

Η τεράστια αυτή συμμετοχή δικαίωσε την απόφασή μας να επαναφέρουμε το καρναβάλι στο Δήμο μας και να το καθιερώσουμε ως ένα σημαντικό πολιτιστικό γεγονός του Δήμου.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι οι υπηρεσίες του Δήμου σε συνεργασία με τους αρμόδιους κρατικούς φορείς, είναι προετοιμασμένες να συνεισφέρουν στην αντιμετώπιση τυχών προβλημάτων που ενδεχομένως μπορεί να προκύψουν  σε σχέση με την  εξάπλωση του κορονοϊού.

Κώστας Τζιούμης

(Δελτίο Τύπου)

Ακυρώνονται οι εκδηλώσεις για το καρναβάλι και στην Τρίπολη

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού & Μουσικής στα Λαγκάδια στις 25 Ιουλίου

Ο 52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού επιστρέφει δυναμικά στα Λαγκάδια Γορτυνίας στις 25 Ιουλίου. Η παράδοση ζωντανεύει ξανά με κορυφαίους καλλιτέχνες.

Στην παρουσίαση του νέου Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης ο Δημήτρης Πτωχός

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετείχε ενεργά στην επίσημη παρουσίαση του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης (ΕΠΑ) 2026-2030, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό να δίνει το «παρών»

Δήμος Βόρειας Κυνουρίας: Ορκίστηκε η νέα υπάλληλος Χριστίνα Αναγνωστάκου

Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2026 πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Βόρειας Κυνουρίας η ορκωμοσία της κας Χριστίνας Αναγνωστάκου, ενώπιον του Δημάρχου Γεωργίου Καμπύλη.