Κάλεσμα για συμμετοχή στις κινητοποιήσεις των αγροτών την Κυριακή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Ανεξάρτητος Αγροτικός Σύλλογος «ΜΑΝΤΙΝΕΙΑ», ο Αγροτικός Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός «Η ΕΝΩΣΗ» και η Ένωση Βιοκαλλιεργητών Αρκαδίας, καλούμε όλους τους αγρότες του Νομού μας σε δυναμικές κινητοποιήσεις. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με όλους τους αγροτικούς φορείς και καλούμε σε συμπαράσταση όλη την αρκαδική κοινωνία γιατί τα προβλήματα στο βάθος τους είναι κοινά και ο αγώνας κοινός.

 

Μαζεύουμε τα τρακτέρ μας στα φανάρια της οδού Ναυπλίου μπροστά από το κτίριο του ΟΓΑ στην Τρίπολη οργανώνοντας το μπλόκο της Τρίπολης αρχίζοντας από την Κυριακή 24-1-2016 με προσυγκεντρώσεις και ενδυναμώνοντας τον αγώνα τις επόμενες ημέρες.

Μετά από τι άκαρπες συζητήσεις και συναντήσεις με τους Υπεύθυνους στα αρμόδια Υπουργεία, η μόνη διέξοδός μας πλέον είναι κάθε μέρα να εντείνουμε όλο και περισσότερο τον αγώνα μας και τις διεκδικήσεις μας. Απαιτούμε την άρση του Ασφαλιστικού και Φορολογικού Νομοσχεδίου για τους αγρότες. Έχουμε καταθέσει προτάσεις συγκεκριμένες για το Ασφαλιστικό και το Φορολογικό. Καιρός να τις λάβουν σοβαρά υπόψη τους.

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

6974507797-6942605578-6951092525

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:00:00

Πάσχα στο Λεωνίδιο 2024 – Η περιφορά των Επιταφίων στο Λεωνίδιο

Πάσχα στο Λεωνίδιο 2024 - Η περιφορά των Επιταφίων...

Αντιπυρική περίοδος και απαγορεύσεις σύμφωνα με τον «Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς»

Ξεκίνησε η αντιπυρική περίοδος 2024 και ταυτόχρονα η έναρξη μιας σειράς μέτρων που προβλέπονται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπως η πιθανή απαγόρευση κυκλοφορίας σε δασικά οικοσυστήματα, πάρκα και άλση, ανάλογα με τον «Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς» της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και την πρόβλεψη κατηγορίας 3 ή 4 ή 5 (Υψηλή, Πολύ Υψηλή, Κατάσταση Συναγερμού). Το

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γιώργο Διδασκάλου

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε σήμερα Μεγάλη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο