Βόλεϊ γυναικών: Αρκαδική αναμέτρηση την Κυριακή στην Τρίπολη : ΑΣΠΕΤ-ΛΥΚΑΙΑ

 

Την Κυριακή 23/02/2020 και ώρα 19:30 στο κλειστό γυμναστήριο Τρίπολης η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΑΣΠΕΤ Τρίπολης θα υποδεχθεί τα Λύκαια Μεγαλόπολης στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με στόχο την νίκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 

Την Κυριακή 23/02/2020 και ώρα 19:30 στο κλειστό γυμναστήριο Τρίπολης η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΑΣΠΕΤ Τρίπολης θα υποδεχθεί τα Λύκαια Μεγαλόπολης στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με στόχο την νίκη.

 Είναι το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου για τον ΑΣΠΕΤ εντός έδρας πριν τα playoff ανόδου που θα δώσει για την Β΄εθνική, αφού την επόμενη αγωνιστική αγωνίζεται εκτός έδρας με τη Μεσσήνη .
Καλούμε το φίλαθλο κοινό της πόλης μας να στηρίξει την προσπάθεια των κοριτσιών προσφέροντας τους το χειροκρότημα για την δεύτερη θέση που κατέκτησαν στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

 

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στη Βουλή ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός για την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

Τις θέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέπτυξε στη Βουλή των Ελλήνων ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το σχέδιο νόμου που αφορά την κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος

Βραδιά ρεμπέτικου με άρωμα Αποδήμων – Με επιτυχία η μουσικοχορευτική εκδήλωση στο πλαίσιο της Εβδομάδας Αποδήμων

Ένα μοναδικό μουσικοχορευτικό οδοιπορικό στο ρεμπέτικο τραγούδι ένωσε την Τρίτη 21 Ιουλίου το βράδυ τον Δήμο Σπάρτης με τους Απόδημους Λάκωνες

52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού & Μουσικής στα Λαγκάδια στις 25 Ιουλίου

Ο 52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού επιστρέφει δυναμικά στα Λαγκάδια Γορτυνίας στις 25 Ιουλίου. Η παράδοση ζωντανεύει ξανά με κορυφαίους καλλιτέχνες.

Στην παρουσίαση του νέου Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης ο Δημήτρης Πτωχός

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετείχε ενεργά στην επίσημη παρουσίαση του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης (ΕΠΑ) 2026-2030, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό να δίνει το «παρών»