Για αποκλεισμό από την Γιορτή Νεολαίας Δάρα κάνει λόγο ο Σύνδεσμος Δαραίων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καταγγέλλει τον αποκλεισμό του ο Σύνδεσμος Δαραίων από την διοργάνωση της Γιορτής Νεολαίας Δάρα, από το Δ.Σ. Δήμου Τρίπολης, που όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, προφανώς παραπλανήθηκε από ψευδείς δηλώσεις τοπικών παραγόντων αλλά και δεν μερίμνησε για την εξακρίβωση της Αλήθειας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση – διαμαρτυρία του Συνδέσμου Δαραίων

Μετά την δημοσίευση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρίπολης για τον αποκλεισμό μας από την διοργάνωση της Γιορτής Νεολαίας Δάρα, που αποτελεί πλέον θεσμό για το χωριό μας και έναν από τους βασικούς λόγους ύπαρξης του Συνδέσμου μας, διαμαρτυρόμαστε έντονα, για την άδικη αντιμετώπιση του Σωματείου από το Δ.Σ. Δήμου Τρίπολης που προφανώς παραπλανήθηκε από ψευδείς δηλώσεις τοπικών παραγόντων αλλά και δεν μερίμνησε για την εξακρίβωση της Αλήθειας.

Σε κάθε περίπτωση δηλώνουμε πως θα υπερασπιστούμε τους στόχους και τους σκοπούς του πολιτιστικού μας Σωματείου και θα προασπίσουμε το κύρος και το γόητρο των θεσμών που υπηρετεί επί χρόνια στην τοπική μας κοινωνία.

Με τιμή

Το Δ. Σ. & τα Μέλη του Συνδέσμου Δαραίων

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γιώργο Διδασκάλου

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε σήμερα Μεγάλη...

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο