Συνεργασία Δήμου Τρίπολης με εκπροσώπους της Δημοτικής Ενότητας Βαλτετσίου για το 2021 (video – pics)

Στη Δημοτική Ενότητα Βαλτετσίου συνεχίστηκαν οι συναντήσεις αντιπροσωπείας της Δημοτικής Αρχής με τοπικούς φορείς για τη διαβούλευση για το επιχειρησιακό σχέδιο «Τρίπολη 2021».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στη Δημοτική Ενότητα Βαλτετσίου συνεχίστηκαν οι συναντήσεις αντιπροσωπείας της Δημοτικής Αρχής με τοπικούς φορείς για τη διαβούλευση για το επιχειρησιακό σχέδιο «Τρίπολη 2021».

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/N1G0AkCqO3c” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Ο Δήμαρχος κ. Κ. Τζιούμης ενημέρωσε ότι το επιχειρησιακό σχέδιο περιλαμβάνει ένα σύνολο δράσεων για το Δήμο Τρίπολης με αφετηρία το 2021 και για τα επόμενα τουλάχιστον 10 χρόνια με απώτερο στόχο την ανάπτυξη της περιοχής.

Όλα τα σχέδια βέβαια, όπως είπε ο Δήμαρχος, δεν μπορούν να προχωρήσουν αν δεν υπάρχει και η αντίστοιχη συμμετοχή από τους κατοίκουςκαι επίσης κανείς ιστορικός δεν μπορεί να ξέρει και να καταγράψει όσα ξέρουν οι ντόπιοι. Ακόμα τόνισε ότι έχουν σημασία ακόμα και οι θρύλοι και οι φήμες και γι’αυτό πρέπει να καταγραφούν τα πάντα και με μια ιεράρχηση να αναδειχθούν.
Στη συζήτηση που ακολούθησε ο κ. Τζιούμης επεσήμανε ότι η ψηφιακή τεχνολογία μπορεί να βοηθήσει περισσότερο από μία απλή αναπαράσταση, ένα δρώμενο, γιατί πλέον χρησιμοποιείται ευρύτατα από τη νεολαία ενώ μπορεί να καταγράψει ή να αναπαραστήσει το οτιδήποτε.

Στη συζήτηση έγινε φανερό το έντονο ενδιαφέρον των παρευρισκομένων ενώ μεταξύ άλλων έγινε και αναφορά στην καταγραφή δημοτικών τραγουδιών.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης

Στη Βουλή ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός για την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

Τις θέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέπτυξε στη Βουλή των Ελλήνων ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το σχέδιο νόμου που αφορά την κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος