Τις αντιπλημμυρικές εργασίες στο Ζευγολατιό επισκέφτηκαν οι Αντιδήμαρχοι Γ. Λαγός και Κ. Κατσαφάνας (video – pics)

Επίσκεψη στη Δημοτική Ενότητα Κορυθίου πραγματοποίησαν σήμερα 4/2 οι Αντιδήμαρχοι της Τρίπολης κ.κ. Λαγός και Κατσαφάνας προκειμένου να ενημερωθούν για τις εργασίες που εκτελούνται στην περιοχή με μηχανήματα του Δήμου, για να αποφευχθούν πλημμυρικά φαινόμενα που ταλανίζουν την περιοχή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επίσκεψη στη Δημοτική Ενότητα Κορυθίου πραγματοποίησαν σήμερα 4/2 οι Αντιδήμαρχοι της Τρίπολης κ.κ. Λαγός και Κατσαφάνας προκειμένου να ενημερωθούν για τις εργασίες που εκτελούνται στην περιοχή με μηχανήματα του Δήμου, για να αποφευχθούν πλημμυρικά φαινόμενα που ταλανίζουν την περιοχή.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/Vl4lNUkqX4Y” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

 Οι Αντιδήμαρχοι συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του Ζευγολατιού ο οποίος τους ενημέρωσε για τις εργασίες που έγιναν σε δρόμο του οικισμού Παρόρι αλλά και στον δρόμο που συνδέει το Ζευγολατιό με τα σχολεία και πολλές περιοχές. Επίσης έγινε ενημέρωση για τη μεταφορά σωληνώσεων για να διορθωθούν κάποια γεφύρια αφού οι εργασίες θα συνεχιστούν όλη την εβδομάδα.

Ο πρόεδρος ευχαρίστησε τον κ. Λαγό για τις εργασίες καθαρισμού που έγιναν στην πλατεία του Ζευγολατιού αλλά και για τις εργασίες καθαρισμού στον χώρο του Ηρώου που πρόκειται να γίνουν.

«Κάνουμε ό,τι μπορούμε και προσπαθούμε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε» είπε ο κ. Λαγός ο οποίος σημείωσε ότι υπάρχουν μπροστά μας άλλα τέσσερα χρόνια την νέας Δημοτικής Αρχής.

Ο κ.Κατσαφάνας με τη σειρά του δήλωσε ότι πλημμύρες δημιουργούν προβλήματα στην περιοχή ενώ σκοπός είναι η γεωργική και κτηνοτροφική ανάπτυξη.

Όπως είπε χαρακτηριστικά πρέπει τα προβλήματα να αντιμετωπίζονται συνολικά και ριζικά και να μην φτάνουμε σε πλημμυρικά φαινόμενα και να περιμένουν οι αγρότες την αποζημίωση κάτι που είναι αρνητικό και για το εισόδημά τους αλλά και για την παραγωγή και την ανάπτυξη και κατέληξε λέγοντας: «Πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα θέματα ουσιαστικά στη βάση τους και να έχουμε κάποια αποτελέσματα και αυτός ουσιαστικά είναι ο στόχος της νέας Δημοτικής Αρχής».

{gallery}lagos_zeygolatio{/gallery}

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης

Στη Βουλή ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός για την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

Τις θέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέπτυξε στη Βουλή των Ελλήνων ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το σχέδιο νόμου που αφορά την κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος