Μεγάλη νίκη του Δρομέα μέσα στο Χαλάνδρι

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας η ομάδα του Συλλόγου Δρομέων καλούνταν να αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Χαλάνδρι σε μια αναμέτρηση εντός των αγωνιστικών δυνατοτήτων του Αρκαδικού συλλόγου.

 Στόχος τo απόγευμα της Κυριακής 19/01 ήταν η διεκδίκηση του ροζ φύλλου αγώνος, κάτι το οποίο και τελικά συντελέστηκε ύστερα από ένα συναρπαστικό ματς.

Η νίκη για τους Δρομείς ήρθε στη δεύτερη παράταση κι ενώ οι «Αρκάδες» χρειάστηκε να επιστρέψουν στην δ’ περίοδο, να επιβιώσουν στην α’ παράταση και όντας πιο αποτελεσματικοί στην β’ παράταση να φτάσουν στη νίκη με 82-85.

Αγωνιστικά το ματς ξεκίνησε με καλό ρυθμό και τις δύο ομάδες να συμπορεύονται στο σκορ. Το α’ δεκάλεπτο έκλεισε με το σκορ στο 21-22, αλλά στη συνέχεια τους Δρομείς στηριζόμενη στην καλύτερη αμυντική λειτουργία τους να παίρνουν προβάδισμα το οποίο τους πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενους με σκορ 82-85.

Το κακό διάστημα των παικτών του Ηλία Μπαλή και Βασίλη Αλικάκου, «βγήκε» στο παρκέ στην γ’ περίοδο με αποτέλεσμα να κλείσουν την τρίτη περίοδο οι «γηπεδούχοι» προηγούμενοι με 56-50.

Δείτε περισσότερα εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

Εκτίμηση κόστους πασχαλινού τραπεζιού 2024 και σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό

Το Ινστιτούτο Εμπορίου και Υπηρεσιών της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο