ΝΕΑ ΦΙΓΑΛΕΙΑ: Παρουσία τεσσάρων Βουλευτών του Νομού Ηλείας πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της πόλης (pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με την παρουσία τεσσάρων από τους πέντε βουλευτές του Νομού Ηλείας πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στην ιστορική Νέα Φιγαλεία Ολυμπίας(Ζούρτσα), την περασμένη Κυριακή σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Τοπική Κοινότητα και ο Πρόεδρος της Νίκος Κουτσόπουλος.

Διονυσία Αυγερινοπούλου(ΝΔ), Ανδρέας Νικολακόπουλος(ΝΔ), Διονύσιος Καλαματιανός(ΣΥΡΙΖΑ) και Μιχάλης Κατρίνης(ΚΙΝΑΛ) έδωσαν το παρών στην εκδήλωση ενώ ο βουλευτής ΝΔ Κώστας Τζαβάρας απουσίαζε λόγο υποχρεώσεων στην Αθήνα και εκπροσωπήθηκε από τον κ. Μίλτο Δημητρόπουλο.

Μεταξύ άλλων βρέθηκαν, Ο Δήμαρχος Ζαχάρως- Φιγαλείας Κώστας Αλεξανδρόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Αλτάνης, Βλάχος, Σκαλτσά, Καλογερόπουλος, ο αρχηγός της αντιπολίτευσης Χρήστος Γιαννόπουλος, δημοτικοί σύμβουλοι και των δυο παρατάξεων, πρώην δημοτικοί σύμβουλοι όπως ο κος Κόσσυφας, κος Γρηγορόπουλος και ο κος Μπάμης, ο δημοτικός σύμβουλος Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας κος Δημητρόπουλος, τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Νίκος Κουτσόπουλος, Γιώργος Βλάχος και Ολυμπία Κατσάμπουλα, ο πρόεδρος του ΔΣ του Δήμου Φώτης Αλεξανδρόπουλος, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου κος Μπαλαδήμας, ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΖ κος Καράπαπας, Πρόεδροι Κοινοτήτων των Δημοτικών Ενοτήτων Ζαχάρως & Φιγαλείας, φορείς, σύλλογοι, σωματεία, ομάδες και αρκετοί πολίτες.

Ο Πρόεδρος ευχήθηκε αισιόδοξα πριν κόψει την πίτα με τη νέα χρονιά να είναι όλοι ενωμένοι για το καλύτερο του τόπου και την ανάπτυξη του. Την πίτα ευλόγησε ο ιερέας της Φασκομηλιάς π.Ευθύμιος ενώ η Τοπική Κοινότητα με εξαιρετική μέριμνα προσέφερε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αναψυκτικά και γλυκίσματα στο κοινό.

{gallery}pita_figalia_2020{/gallery}

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εργολάβος στο Άργος πετούσε απορρίμματα σε ανενεργή χωματερή

Ένταση επικράτησε το πρωί του Σαββάτου (27/04), στην ανενεργή...

Πάτρα: Χειροπέδες σε 19 άτομα για διακίνηση και εμπορία ναρκωτικών σε σχολείο

Σε 19 συλλήψεις για διακίνηση και εμπορία ναρκωτικών σε...

Αργολίδα: Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (26.4.2024) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του...

Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πώς θα λειτουργήσει από 1η Μαΐου

Από την 1η Μαΐου ενεργοποιούνται τα τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο