Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης: «Ομορφαίνουμε τον Δήμο μας, ζωγραφίζουμε τους κάδους απορριμμάτων»

Με στόχο τη βελτίωση της εικόνας της πόλης μας και της αισθητικής κάθε γειτονιάς του Δήμου μας, ξεκίνησε ο «καλλωπισμός» των μεταλλικών κάδων απορριμμάτων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με στόχο τη βελτίωση της εικόνας της πόλης μας και της αισθητικής κάθε γειτονιάς του Δήμου μας, ξεκίνησε ο «καλλωπισμός» των μεταλλικών κάδων απορριμμάτων.

Με πρωτοβουλία της Αντιδημάρχου κα Ελίνας Μενούνου και του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Ξυλοκάστρου κ. Νίκου Χαβέλη, ζωγραφίστηκε ο πρώτος κάδος απορριμμάτων στο Ξυλόκαστρο.
Η προσπάθεια θα συνεχιστεί ώστε να μετατραπούν όσο το δυνατόν περισσότεροι κάδοι σε έργα ζωγραφικής με έντονα χρώματα και ιδιαίτερη φαντασία.

Σε περίπτωση ενδιαφέροντος συμμετοχής στη συγκεκριμένη εικαστική παρέμβαση, επικοινωνήστε με την αρμόδια Αντιδήμαρχο κα Ελίνα Μενούνου στο τηλέφωνο 2743360203.

Δείτε φωτογραφίες εδώ

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δωρεά 10 οχημάτων SUV στη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος

Τελετή παράδοσης δέκα νέων οχημάτων SUV, τα οποία αποτελούν δωρεά της Wide Media Group , πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις των πρώην Σχολών της Αστυνομίας, προς τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης

Αρκαδία: Υπό προϋποθέσεις η διακίνηση ζωοτροφών στην Επικράτεια

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Αρκαδίας ενημερώνει τις επιχειρήσεις ζωοτροφών και τους αγρότες που δραστηριοποιούνται στην Π.Ε. Αρκαδίας και διακινούν ζωοτροφές, ότι δύναται να διακινήσουν ζωοτροφές στην Επικράτεια με την προϋπόθεση ότι αυτές προέρχονται από τοποθεσίες όπου δεν διατηρούνται αιγοπρόβατα και τηρούνται αυστηρά μέτρα βιοασφάλειας σε οποιαδήποτε διακίνηση.

12ο Αντάμωμα Φιλαρμονικών στη Μεσσήνη – Δύο βραδιές μουσικής στην κεντρική πλατεία

Ο Δήμος Μεσσήνης σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων (Π.Ε.Δ.) Πελοποννήσου, διοργανώνει τη Δευτέρα 27 Ιουλίου και την Τρίτη 28 Ιουλίου 2026 και ώρα 20:30 , το

Οκτώ χρόνια από την τραγωδία στο Μάτι – Εκδηλώσεις μνήμης για τα 104 θύματα

Οκτώ χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, η οποία άφησε πίσω της 104 νεκρούς και δεκάδες εγκαυματίες, αποτελώντας μία από τις μεγαλύτερες τραγωδίες που έχει βιώσει η χώρα.