Συνάντηση Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Νίκα με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εθιμοτυπικές συναντήσεις του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή με θεσμικούς φορείς.

Σειρά εθιμοτυπικών επισκέψεων με θεσμικούς φορείς της Τρίπολης, πραγματοποίησε ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου, Ταξίαρχος Παναγιώτης Πούπουζας, με αφορμή την πρόσφατη επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του.

Ειδικότερα, προχθές (9.9.2019), ο κ. Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής, συνοδευόμενος από τον Αστυνομικό Διευθυντή Αρκαδίας, Ταξίαρχο Χρήστο Καμπύλη, συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ. Παναγιώτη Νίκα και τον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας, κ. Χρήστο Λαμπρόπουλο, ενώ χθες (10.9.2019) συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Τρίπολης, κ. Κωνσταντίνο Τζιούμη, όπου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν ζητήματα κοινού, τοπικού ενδιαφέροντος.

Οι συναντήσεις του Γενικού περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή θα συνεχιστούν και το επόμενο χρονικό διάστημα, με θεσμικούς φορείς της Πελοποννήσου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

Εκτίμηση κόστους πασχαλινού τραπεζιού 2024 και σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό

Το Ινστιτούτο Εμπορίου και Υπηρεσιών της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου...

Τα κάλαντα του Λαζάρου έψαλλαν στον Δήμαρχο Πύλου-Νέστορος Παναγιώτη Καρβέλα μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πύλου

Λίγες ημέρες πριν την έλευση της Μεγάλης Εβδομάδας, μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πύλου, συνοδευόμενα από εκπαιδευτικούς του Σχολείου, επισκέφθηκαν το Δημαρχείο στην Πύλο και έψαλλαν στον Δήμαρχο και στα μέλη της Δημοτικής Αρχής τα Κάλαντα της Ανάστασης του Λαζάρου, αναβιώνοντας το έθιμο. Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος κ. Παναγιώτης Καρβέλας ευχαρίστησε όλα τα παιδιά που επισκέφθηκαν το Δημαρχείο και

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο