Δημόσια πρόσκληση σε Εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων για τη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Δήμου Β. Κυνουρίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας απευθύνει δημόσια πρόσκληση σε Εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, (αδιόριστους, διορισμένους, συνταξιούχους), οι οποίοι είναι κάτοχοι πτυχίων με τίτλους σπουδών που συνάδουν με τα μαθήματα Γυμνασίου & Λυκείου, προκειμένου να εξασφαλιστεί η αδιάκοπτη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου για 5η συνεχόμενη χρονιά.

Η επιτυχία της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας οφείλεται αποκλειστικά στη δυναμική παρουσία των εθελοντών Εκπαιδευτικών, που με τη συμμετοχή και την προσφορά τους, υποστηρίζουν τόσο τους μαθητές που χρειάζονται συμπληρωματική βοήθεια, όσο και το γενικότερο σκοπό που είναι η ανάπτυξη εθελοντικής δράσης ως παράδειγμα κοινωνικής συμπεριφοράς, η καλλιέργεια του πνεύματος αλληλεγγύης και εν γένει δράσης που διέπεται από αλτρουιστικά, φιλανθρωπικά αισθήματα και προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο.

Για τον σκοπό του Κοινωνικού Φροντιστηρίου που πλέον γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά, παρακαλείστε για την υποβολή των σχετικών αιτήσεων από τις 04/09/2019 έως τις 16/09/2019.

Το έντυπο της αίτησης μπορείτε να το εκτυπώσετε από το συνημμένο στην παρούσα ανακοίνωση αρχείο ή να το παραλάβετε από το Γραφείο Κοινωνικής Προστασίας (Γραφείο Δημάρχου – πέτρινο κτίριο), όπου κατατίθεται και η σχετική αίτηση.

Αρμόδια υπάλληλος Μποβολανέα Βίκη, τηλ. επικοινωνίας: 27553 60101

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας

Γεώργιος Καμπύλης  

Συνημμένα αρχεία: 
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αγώνες Δρόμου: Η Μάχη στο Λεβίδι 14-04-1821 (Αναγνώστης Δ. Στριφτόμπολας) – Στριφτομπόλια 2026 Drone

Αγώνες Δρόμου/δυναμικού βαδίσματος 10km, 5km και 1000m με τίτλο: "Η Μάχη στο Λεβίδι 14-04-1821 (Αναγνώστης Δημήτριος Στριφτόμπολας)" – Στριφτομπόλια 2026

4ο Messinia Forum | Δημήτρης Πτωχός: Πελοπόννησος 12 μήνες τον χρόνο, με ταυτότητα και αξία

«Η Πελοπόννησος αλλάζει. Και αλλάζει με σχέδιο», τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, από το βήμα του 4ου Messinia Forum, που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας, με κεντρικό θέμα «Μεσσηνία 365 – Πέρα από τα όρια, χτίζοντας δεξιότητες για το μέλλον». Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, στον χαιρετισμό του αλλά και στη συζήτηση που ακολούθησε με τη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ