Ξεκίνησαν τα έργα αποκατάστασης των ζημιών στο Μουσικό Σχολείο Τρίπολης (video – pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/VtKzCSZgRoc” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Το Μουσικό σχολείο Τρίπολης του οποίου η παράδοση του έγινε τον Απρίλιο του 2015, τον Ιανουάριο του 2017 είχε πλημμυρίσει η αίθουσα εκδηλώσεων.

 Τον Οκτώβριο του 2018 ο δήμος Τρίπολης είχε προκηρύξει διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΛΟΓΩ ΠΑΓΕΤΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΜΜΥΡΑΣ ΣΤΙΣ 04-01-2017» 

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ Παυλής μαζί με τον Διευθυντή της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Τρίπολης κ. Κώστα Σάσσαλο παραβρέθηκαν στο χώρο του σχολείου προκειμένου να δουν την πορεία  των έργων αποκατάστασης.

Το έργο περιλαμβάνει τις Οικοδομικές και H/M εργασίες αποκατάστασης του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης, λόγω καταστροφών εξαιτίας ακραίων καιρικών φαινομένων, παγετού και πλημμύρας, τον Ιανουάριο του 2017.

Οι καταστροφές λόγω εισροής μεγάλου όγκου νερού, διαπιστώθηκαν στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου.

{gallery}paylis_erga_moysiko{/gallery}

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γιώργο Διδασκάλου

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε σήμερα Μεγάλη...

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο