Το βράδυ της Δευτέρας 22 Ιουλίου διεξήχθη στα γραφεία της ομάδας του Παναρκαδικού η τακτική επαναληπτική γενική συνέλευση της ομάδας.
Μια τακτική γενική συνέλευση η οποία αν και είχε ελάχιστη προσέλευση δείχνοντας κατά αυτό τον τρόπο το μέγεθος του ενδιαφέροντος αρκετών μελών της ομάδας για το σύλλογο και την επόμενη μέρα της ομάδας, διεξήχθη τελικά κανονικά. Χαρακτηριστική η ατάκα του Προέδρου της ομάδας κ. Βασίλη Κωστόπουλου που σχολίασε χαρακτηριστικά: «Πραγματοποιούμε επαναληπτική τακτική Γενική Συνέλευση του Παναρκαδικού και η προσέλευση σ’ αυτήν σήμερα δυστυχώς είναι μόλις 10 άτομα».
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας με όσα άτομα έδωσε παρουσία στη Γενική Συνέλευση ενημέρωσε τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης για τον οικονομικό και διοικητικό απολογισμό του συλλόγου, καθώς και για την επόμενη ημέρα όσον αφορά το σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.




