«Ο πολιτισμός ενισχύει την επιχειρηματικότητα» – Συναυλία με μουσικά σχήματα Jazz στο Σπήλαιο Κάψια

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, στην προσπάθεια για την ανάδειξη της Αρκαδίας και την αύξηση του τουρισμού και σε συνεργασία με το Ίδρυμα «George Best Costacos» παρουσιάζουν τα μουσικά σχήματα Jazz του «Leighton Park School» του Λονδίνου την Τετάρτη 10 Ιουλίου στις 9 μ.μ. στα Σπήλαια Κάψια.

Η χορωδία τελεί υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Rosemary Scales

To Φιλανθρωπικό Ίδρυμα «GEORGE BEST COSTACOS», ασχολείται με τον αγώνα κατά του καρκίνου του εγκεφάλου και οργανώνει πολιτιστικές εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο ως φόρο τιμής στον ηθοποιό του Broadway, Γεώργιο Μπεστ Κωστάκο που έφυγε πρόωρα από την εν λόγω ασθένεια.

leighton park school afisa

Στα πλαίσιο των παγκοσμίων πολιτιστικών εκδηλώσεων του Ιδρύματος, που φέτος γιορτάζει τα δέκα χρόνια ίδρυσής του, ο Πρόεδρος του και Ιδρυτής του «George Best Costacos» στη Νέα Υόρκη κ. Νίκος Φλώρος, επέλεξε και τη γενέτειρα πατρίδα του, για να πραγματοποιηθεί η συναυλία του «Leighton Park School» μεταξύ των συναυλιών που έχουν προγραμματίσει.

To «Leighton Park» είναι μια από τις καλύτερες Ακαδημίες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Λονδίνου με πολλές δράσεις σε πολιτισμό και αθλητισμό.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εκτίμηση κόστους πασχαλινού τραπεζιού 2024 και σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό

Το Ινστιτούτο Εμπορίου και Υπηρεσιών της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου...

ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΙΟΥ 2024

Download [162.00 B] The post ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΙΟΥ 2024 appeared first on .

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ – ΠΑΣΧΑ 2024 (ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ)

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] Download [162.00 B] The post ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ – ΠΑΣΧΑ 2024 (ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ) appeared first on .

Τα κάλαντα του Λαζάρου έψαλλαν στον Δήμαρχο Πύλου-Νέστορος Παναγιώτη Καρβέλα μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πύλου

Λίγες ημέρες πριν την έλευση της Μεγάλης Εβδομάδας, μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πύλου, συνοδευόμενα από εκπαιδευτικούς του Σχολείου, επισκέφθηκαν το Δημαρχείο στην Πύλο και έψαλλαν στον Δήμαρχο και στα μέλη της Δημοτικής Αρχής τα Κάλαντα της Ανάστασης του Λαζάρου, αναβιώνοντας το έθιμο. Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος κ. Παναγιώτης Καρβέλας ευχαρίστησε όλα τα παιδιά που επισκέφθηκαν το Δημαρχείο και

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο