Οι φίλαθλοι σχεδίασαν και ο ΑΣΤΕΡΑΣ δημιούργησε τις νέες εμφανίσεις της ομάδας (video)

Οι φίλαθλοι σχεδίασαν και ο ΑΣΤΕΡΑΣ δημιούργησε τις νέες εμφανίσεις της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι φίλαθλοι σχεδίασαν και ο ΑΣΤΕΡΑΣ δημιούργησε τις νέες εμφανίσεις της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020. 

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/3ps7k1gjaOk” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Σε μια πρωτοποριακή και συμβολική κίνηση, Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ έδωσε τη δυνατότητα στους φιλάθλους της ομάδας να σχεδιάσουν την πρώτη εμφάνιση για την σεζόν 2019-2020 και να εμπνευστούν το σύνθημα που θα αναγράφεται σε αυτή.

Οι δύο νικητές των διαγωνισμών, ο Μάριος Τυροβολάς και ο Ηλίας Μπιλάλης είδαν πλέον και από κοντά την ιδέα τους να έχει πραγματοποιηθεί. Ο αντιπρόεδρος και εμπορικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ, κ. Δημήτρης Κενές τούς υποδέχθηκε στα γραφεία του συλλόγου, προσφέροντάς τους τη νέα φανέλα που με τη δική τους συμβολή δημιούργησε ο ΑΣΤΕΡΑΣ σε συνεργασία με την MACRON, την εταιρεία που προμηθεύει με αθλητικό υλικό την ομάδα.

Ο κ. Τυροβολάς, το σχέδιο του οποίου επιλέχθηκε ως το καλύτερο, παρέλαβε τη φανέλα που ο ίδιος σχεδίασε, με το όνομά του και τον αριθμό 1/1600 στην πλάτη, καθώς δικαιωματικά έγινε ο πρώτος που την προμηθεύτηκε. Επίσης, παρέλαβε ως δώρο το συλλεκτικό ATFC ρολόι.

Ο κ. Μπιλάλης κέρδισε το διαγωνισμό για το σύνθημα που αναγράφεται στη νέα φανέλα και αναφέρει: “Κανένα όνομα στη φανέλα δεν είναι πιο σημαντικό από το ΑΣΤΕΡΙ στην καρδιά”. Μαζί με την πρώτη εμφάνιση του ΑΣΤΕΡΑ για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020, θα ταξιδέψει με την αποστολή σε κάποιο εκτός έδρας παιχνίδι.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στη Βουλή ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός για την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

Τις θέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέπτυξε στη Βουλή των Ελλήνων ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το σχέδιο νόμου που αφορά την κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος

Βραδιά ρεμπέτικου με άρωμα Αποδήμων – Με επιτυχία η μουσικοχορευτική εκδήλωση στο πλαίσιο της Εβδομάδας Αποδήμων

Ένα μοναδικό μουσικοχορευτικό οδοιπορικό στο ρεμπέτικο τραγούδι ένωσε την Τρίτη 21 Ιουλίου το βράδυ τον Δήμο Σπάρτης με τους Απόδημους Λάκωνες

52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού & Μουσικής στα Λαγκάδια στις 25 Ιουλίου

Ο 52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού επιστρέφει δυναμικά στα Λαγκάδια Γορτυνίας στις 25 Ιουλίου. Η παράδοση ζωντανεύει ξανά με κορυφαίους καλλιτέχνες.

Στην παρουσίαση του νέου Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης ο Δημήτρης Πτωχός

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετείχε ενεργά στην επίσημη παρουσίαση του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης (ΕΠΑ) 2026-2030, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό να δίνει το «παρών»