Γ. Κατσίρης: Θα καθιερώσουμε σύστημα προληπτικών εξετάσεων και θα καλυφθούν με προσλήψεις σε βάθος τετραετίας όλες οι οργανικές θέσεις

Το Παναρκαδικό νοσοκομείο Τρίπολης επισκέφθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας με τη ΝΔ κ. Γιάννης Κατσίρης και μίλησε για το πρόγραμμα υγείας του κόμματός του με τους εργαζόμενους, γιατρούς, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, αλλά και με τη διοίκηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Παναρκαδικό νοσοκομείο Τρίπολης επισκέφθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας με τη ΝΔ κ. Γιάννης Κατσίρης και μίλησε για το πρόγραμμα υγείας του κόμματός του με τους εργαζόμενους, γιατρούς, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, αλλά και με τη διοίκηση.

Ο κ. Κατσίρης υπογράμμισε πως στόχος της ΝΔ για την υγεία είναι ο εκσυγχρονισμός του συστήματος και η πρόσληψη του αναγκαίου προσωπικού, ώστε να μειωθεί η ταλαιπωρία των ασθενών.

Επεσήμανε, πως θα καθιερωθεί πρόγραμμα δωρεάν προληπτικών εξετάσεων για όλους τους πολίτες, που θα καλύπτεται από τον ΕΟΠΥΥ και πρόσθεσε πως θα γίνει με τόσο οργανωμένο τρόπο που οι πολίτες θα λαμβάνουν SMS ή email και θα καλούνται για τις αναγκαίες προληπτικές εξετάσεις ανάλογα με την ηλικία τους, και αυτόματη παραπομπή σε κρατικές ή ιδιωτικές δομές, για να κάνουν τις εξετάσεις. Πρόκειται – τόνισε – για ένα καινοτόμο πρόγραμμα που θα φέρει επανάσταση στο χώρο της υγείας και στην ελληνική κοινωνία.

katsiris panarkadiko

Επιπλέον σημείωσε πως θα επεκταθεί η διάρκεια των επαναλαμβανόμενων συνταγών για τους χρονίως πάσχοντες, θα καθιερωθεί ραντεβού εντός 24ώρου με γιατρούς του ΕΟΠΥΥ για ΑΜΕΑ και πολίτες άνω των 65 και θα δώθεί το δικαίωμα ελεύθερης επιλογής οικογενειακού γιατρού.

Ο κ. Κατσίρης μιλώντας στους εργαζομένους του Παναρκαδικού, ανέφερε ότι θα ενισχυθούν τα νοσοκομεία, με 1.500 ειδικευόμενους νοσηλευτές ετησίως, καθιερώνοντας την απόκτηση ειδικότητας αμέσως μετά το πτυχίο και θα προχωρήσουν σε βάθος τετραετίας στην πρόσληψη του αναγκαίου προσωπικού, ώστε να καλυφθούν όλες οι οργανικές θέσεις. 

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νεστόρεια 2026: Πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα στη Χώρα του Δήμου Πύλου – Νέστορος

Η Χώρα του Δήμου Πύλου – Νέστορος υποδέχεται και φέτος τα Νεστόρεια 2026 , έναν σημαντικό πολιτιστικό θεσμό που για δεκαετίες αποτελεί σημείο αναφοράς για την ανάδειξη της ιστορίας, της παράδοσης και της δημιουργικής έκφρασης του τόπου μας. Με επίκεντρο τον πολιτισμό και την ανθρώπινη συμμετοχή

Κλιματιζόμενος χώρος στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας λόγω καύσωνα

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της Εθνικής...

Με επιτυχία οι εκδηλώσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την Άνοια σε Παλαιοπαναγιά και Καρυές

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των δημοτών για την Άνοια, που διοργανώθηκαν από τον Δήμο Σπάρτης και το Κέντρο Ημέρας για

ASTΕRAS AKTOR: Ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2026-2027

Τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2026-2027 ανακοίνωσε η ΠΑΕ ASTERAS AKTOR, δίνοντας τη δυνατότητα στους φιλάθλους της ομάδας να εξασφαλίσουν τη θέση τους στο γήπεδο και να στηρίξουν την προσπάθεια της νέας αγωνιστικής περιόδου.