Δημοπρατήθηκε το μεγάλο έργο του λιμανιού του Λεωνιδίου

Δημοπρατήθηκε με υπογραφή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη το μεγάλο έργο του λιμανιού της Πλάκας Λεωνιδίου, προϋπολογισμού 5,6 εκατομμυρίων ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δημοπρατήθηκε με υπογραφή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη το μεγάλο έργο του λιμανιού της Πλάκας Λεωνιδίου, προϋπολογισμού 5,6 εκατομμυρίων ευρώ.

«Δημιουργούμε ουσιαστικά ένα νέο λιμάνι στο Λεωνίδιο, σε μια ιδιαίτερα αναπτυσσόμενη τουριστική περιοχή της Ανατολικής Πελοποννήσου. Επενδύουμε στρατηγικά σύμφωνα με το σχεδιασμό μας και δίνουμε ώθηση στην οικονομία και δυναμικές αναπτυξιακές προοπτικές στη Νότια Κυνουρία. Αυτό είναι το ορατό αποτέλεσμα της πολιτικής μας και αυτό ανήκει στους πολίτες της Πελοποννήσου» δήλωσε ο Πέτρος Τατούλης.

spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για την 28η Οκτωβρίου στον Δήμο Επιδαύρου

Ο Δήμος Επιδαύρου τιμά την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 2026 με δοξολογίες, καταθέσεις στεφάνων και μαθητικές παρελάσεις σε πέντε δημοτικές κοινότητες, καθώς και με σημαιοστολισμό και φωταγώγηση.

Το 1ο Sea Science Forum στις 23 Νοεμβρίου στην Αθήνα

Το Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης διοργανώνει στην Αθήνα το 1ο Sea Science Forum, με περισσότερους από 30 ομιλητές να συζητούν επιστημονικά δεδομένα και λύσεις για την προστασία των θαλασσών.

Εργαστήριο Καινοτομίας για την ανάπτυξη ικανοτήτων στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με το υπουργείο Εσωτερικών & το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας υλοποίησε για πρώτη φορά Εργαστήριο Καινοτομίας με το υπουργείο Εσωτερικών και το ΕΚΔΔΑ, όπου αναπτύχθηκε πρωτότυπο εργαλείο αυτοαξιολόγησης δεξιοτήτων καινοτομίας για στελέχη Περιφερειών.

Μελέτες πολεοδόμησης για Μπούκα και Μαυρομμάτι παρουσιάστηκαν στη Μεσσήνη

Οι μελέτες πολεοδόμησης για τη Β΄ κατοικία Μπούκας και την περιοχή ανατολικά του Μαυρομματίου παρουσιάστηκαν στο Δημαρχείο Μεσσήνης, ενώ θα ακολουθήσει δημόσια διαβούλευση διάρκειας 45 ημερών.