Ειδική προβολή του ντοκιμαντέρ «More than Honey» στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικό Λαδιού

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με το Cinedoc, οργανώνει ειδική θερινή προβολή της οικολογικής ταινίας-ντοκιμαντέρ «More than Honey» (2013, 95’), την Τετάρτη 5 Ιουνίου (ώρα 21:00), στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού, στη Σπάρτη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με το Cinedoc, οργανώνει ειδική θερινή προβολή της οικολογικής ταινίας-ντοκιμαντέρ «More than Honey» (2013, 95’), την Τετάρτη 5 Ιουνίου (ώρα 21:00), στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού, στη Σπάρτη.

Ο υποψήφιος για Όσκαρ, Ελβετός σκηνοθέτης, Marcus Imhoof, αναζητά τους λόγους για τους οποίους οι μέλισσες, σε ολόκληρο τον κόσμο, απειλούνται με εξαφάνιση.

Με την επιμονή ενός ντετέκτιβ, ερευνά αυτό το παγκόσμιο φαινόμενο από την Καλιφόρνια, στην Ελβετία, την Κίνα και την Αυστραλία.

Η συγκλονιστική μακρο-φωτογράφηση των μελισσών κατά την πτήση και μέσα από τις κυψέλες τους αποκαλύπτει έναν συναρπαστικό, πολύπλοκο κόσμο σε κρίση.   

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο στο τηλ: 27310 89315  (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).

Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού

Όθωνος-Αμαλίας 129, 231 00, Σπάρτη

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πυρκαγιά σε Ι.Χ. στην οδό Μουτζουρόπουλου στην Τρίπολη

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Πέμπτης στην Τρίπολη, όταν...

Μήνυμα του Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας για τα αποτελέσματα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Μήνυμα του Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας για τα αποτελέσματα εισαγωγής...

Στην Πάτρα η 3η συνεδρίαση του Εθνικού Διαλόγου για τη νέα ΚΑΠ – Ν. Φαρμάκης: «Δεν κρίνει μόνο το μέλλον του αγροτικού κόσμου, αλλά...

Στην Πάτρα πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 23 Ιουλίου 2026, η 3η συνεδρίαση του Εθνικού Διαλόγου για τη νέα ΚΑΠ, παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και με τη συμμετοχή των Περιφερειών Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων, καθώς και πλήθους εκπροσώπων του πρωτογενούς τομέα και της ακαδημαϊκής κοινότητας

Μήνυμα του Δημάρχου Σπάρτης με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων των σχολών Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Μήνυμα του Δημάρχου Σπάρτης, Μιχάλη Βακαλόπουλου, με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων των σχολών Τριτοβάθμιας Εκπαίδευση: Θέλω να εκφράσω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές μας που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση . Η επιτυχία το