Τιμά τους Γιαννακόπουλους η Ενορία Αγίας Τριάδος Σελλασίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Ενορίας Αγίας Τριάδος Σελλασίας προς τιμήν των ευεργετών της Ενορίας αλλά και ολόκληρου του χωριού. Οι ευεργέτες δεν είναι άλλοι από την οικογένεια Γιαννακόπουλου οι οποίοι από το ξεκίνημα τους μέχρι και το τέλος της ζωής τους δεν ξεχνούσαν ποτέ την καταγωγή τους αλλά και τους δικούς τους ανθρώπους τους συγχωριανούς τους!

Το Σάββατο το απόγευμα με πλήθος κόσμου αλλά και επισήμων πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση των Αποκαλυπτηρίων της τιμητικής στήλης καθώς και η πραγματικά ενδιαφέρουσα γιορτή κατά την οποία παρουσιάστηκαν ύμνοι από την χορωδία των παιδιών της ενορίας μας, όλοι απόλαυσαν ένα νέο τραγούδι προς τιμήν της οικογένειας επίσης από την χορωδία μας, η ζωή τους εκτυλίχτηκε μπροστά στα μάτια των παρευρισκομένων σαν αληθινό παραμύθι από δύο μεγαλύτερα παιδιά του κατηχητικού καθώς επίσης και ο κ. Σαράντος Καπετανάκης παρουσίασε το μεγάλο έργο της οικογενείας.

gianakop2

gianak3

Ο πατέρας Νικόλαος Τσέτσεκας πήρε τον λόγο και εξέφρασε την μεγάλη ευγνωμοσύνη των ενοριτών αλλά και όλων των παρευρισκομένων για όλα όσα έχουν κάνει αλλά και για το ότι νιώθουν ακόμη την αγάπη της οικογενείας. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Ευστάθιος απεύθυνε πατρικές ευχές.

gianako5

Προς το τέλος της εκδήλωσης απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες αλλά και δώρα σε όλους τους εκπροσώπους της οικογενείας, εκείνη την στιγμή μίλησε ο κ. Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος εμφανέστατα συγκινημένος ευχαρίστησε όλους όσοι βοήθησαν ώστε να γίνει αυτή η όμορφη εκδήλωση αλλά και με μία υπόσχεση πως όλοι μαζί σαν μια ενωμένη οικογένεια θα είναι πάντα δίπλα στην Ενορία και στους συγχωριανούς τους σε ότι χρειαστούν.

gianako12

giakop13

gianako11

gianakop6

Επίσης μίλησε ο κ. Κωνσταντίνος Παναγούλιας και εκείνος συγκινημένος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη αλλά και την αγάπη των γονέων και θείων του για τον τόπο τους, την ιστορική Σελλασία.

Την Κυριακή ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις με το Μνημόσυνο προς τους κεκοιμημένους ευεργέτες Βασιλική, Παύλο, Αθανάσιο και Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο.

gianako7

gianak10

Η εκκλησία κατάμεστη από κόσμο και η οικογένεια ιδιαίτερα συγκινημένη παρακολούθησε τον πατρικό λόγο του Σεβασμιωτάτου κ.κ. Ευσταθίου ο οποίος με έκδηλη την αγάπη του και την ευγνωμοσύνη του ιδίου αλλά και ολόκληρου του εκκλησιάσματος έληξε τις εκδηλώσεις της Ενορίας.

gianakop9

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γιώργο Διδασκάλου

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε σήμερα Μεγάλη...

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο