Υπέροχη φιέστα, υπέροχη πρωταθλήτρια ΑΕΚ Τρίπολης (pics-vd)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η ΑΕΚ Τρίπολης πραγματοποίησε την φιέστα της κατάκτησης του πρωταθλήματος και την άνοδο της στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.

[iframe width=”700″ height=”450″ src=”https://www.youtube.com/embed/7wH-dxbbo9Q” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Η φιέστα ήταν εντυπωσιακή, δίνοντας το παρών αρκετοί φίλοι του συλλόγου , που πανηγύρισαν μαζί με  την ομάδα. Ενενήντα χρόνια συμπλήρωσε η ομάδα του δικέφαλου από την ίδρυση της και στην γιορτή αυτή έδωσαν το παρών και οι παλαίμαχοι παίκτες , που είχαν κερδίσει το πρωτάθλημα πριν αρκετά χρόνια.

DSCN7849

Παρόντες ήταν ο πρόεδρος της Ε. Π. Σ. Αρκαδίας κ. Τσαγγούρης  μέλη από το Δ.Σ. , ο πρόεδρος των διαιτητών κ. Γιώργος Τσούκας , ο αντιπεριφερειάρχης κ Βαγγέλης  Γιαννακούρας,  οι υποψήφιοι Δήμαρχοι κ. κ. Τσιαμούλος και Σμυρνιώτης, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος, ο τέως αντιδήμαρχος και πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ  κ Σταύρος Κουκάκης, οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι κ .κ.  Βασιλόπουλος και Σπηλιόπουλος.

DSCN7729

DSCN7730

DSCN7750

Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Βαλασόπουλος μίλησε για την επιτυχία της ΑΕΚ στο ποδόσφαιρο, χωρίς να ξεχάσει και τα άλλα αθλήματα, καλωσορίζοντας  τους όλους που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Πριν την απονομή των μεταλλείων διεξήχθη φιλικός αγώνας των σημερινών πρωταθλητών , με τους παλαίμαχους πρωταθλητές.  Για την ιστορία να σημειωθεί ότι ο αγώνας έληξε 4-4, με πρωταγωνιστή τον αγέραστο Σωτήρη Μπέλτσο , που ακόμα… σκοράρει!

Μετά την λήξη βραβεύτηκαν οι παλαίμαχοι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 1988-1989 , στην συνέχεια ο κ. Γιάννης Νίκου, ο Πέτρος Χοριδάς και ο παλαίμαχος Δημήτρης Κοκκώνης.

DSCN7831

DSCN7791

Σειρά πήραν οι παίκτες της ΑΕΚ Τρίπολης παραλαμβάνοντας τα μετάλλια τους και στο τέλος ο αρχηγός Κώστας Λιακόπουλος, σήκωσε το κύπελλο του πρωταθλητή 2018-2019 , όπου τα καπνογόνα και τα συνθήματα είχαν την τιμητική τους!

Στην κάμερα του pna.gr  , μίλησαν ο Δημ. Δήμος και ο προπονητής της ομάδας Κώστας Καλογιαννίδης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καθιερωμένη εκδήλωση «Το Κάψιμο του Ιούδα»

Ο Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων του Πάσχα θα υπάρξει μια αλλαγή σε σχέση με την καθιερωμένη πραγματοποίηση του δρώμενου « Το κάψιμο του Ιούδα».  Η εκδήλωση αυτή δε θα πραγματοποιηθεί, ως είθισται, στην Πλατεία Φιλικών «Πλατεία των Προσφύγων της Μικράς Ασίας-Γιώργος Καραγιάννης», λόγω της εκδημίας του σπουδαίου Τριπολίτη και

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής (30/4/2024)

Την Μ. Τρίτη (30/4/2024) στις 12.00, θα διεξαχθεί συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. Διαβάστε την πρόσκληση της συνεδρίασης, ΕΔΩ.

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε περιοχές NATURA, πάρκα και άλση στις Περιφερειακές Ενότητες Αργολίδας, Κορινθίας και Λακωνίας

Ισχύει διήμερη προληπτική απαγόρευση διέλευσης, παραμονής και κυκλοφορίας προσώπων και οχημάτων, σε περιοχές NATURA, καθώς και σε δασικά οικοσυστήματα, πάρκα και άλση στις περιφερειακές ενότητες Αργολίδας, Κορινθίας και Λακωνίας. Η εφαρμογή του μέτρου της απαγόρευσης της κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής εκδρομέων καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου (από 00:00  έως και 24:00 ) είναι για

20η Τακτική συνεδρίαση Δημοτικής Επιτροπής

20Η-29-04-2024-ΟΡΘΗ-ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΛήψη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο