Ημερίδα για τις εξαγωγές στην Ευρωπαϊκή Αγορά Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Σουηδία στην Τρίπολη

Ο Οργανισμός Enterprise Greece και το Επιμελητήριο Αρκαδίας με την υποστήριξη του Υπουργείου Εξωτερικών, διοργάνωσαν ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Ενίσχυση της Εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων στην Ευρωπαϊκή Αγορά» την Τετάρτη, 3 Απριλίου 2019  στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας στην Τρίπολη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Οργανισμός Enterprise Greece και το Επιμελητήριο Αρκαδίας με την υποστήριξη του Υπουργείου Εξωτερικών, διοργάνωσαν ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Ενίσχυση της Εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων στην Ευρωπαϊκή Αγορά» την Τετάρτη, 3 Απριλίου 2019  στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας στην Τρίπολη.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/QWuvMQ8qaQg” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Σκοπός της ημερίδας ήταν η ενημέρωση των επιχειρήσεων της Πελοποννήσου, του Αγροδιατροφικού Κλάδου, για τις συνθήκες και τις απαιτήσεις των αγορών της Γερμανίας, Ηνωμένου Βασιλείου, Σουηδίας και τις ευκαιρίες εξαγωγής προϊόντων και υπηρεσιών.

Ομιλητές ήταν οι Οικονομικοί και Εμπορικοί Σύμβουλοι των Πρεσβειών της Ελλάδας σε Βερολίνο, Μόναχο, Λονδίνο, Στοκχόλμη. Μετά την ολοκλήρωση των παρουσιάσεων, ακολούθησε ανοιχτή συζήτηση με τους ομιλητές.

Δείτε στο βίντεο  τις δηλώσεις του κ. Μένου Αγγελάκη διευθυντή προβολής και προώθησης στο Enterprise Greece, του προέδρου του Επιμελητηρίου κ. Γιάννη Τρουπή, του πρώην προέδρου της Enterprise Greece Χρήστος Στάικος και του κ. Κώστα Παπαπαναγιώτου αναπληρωτής γενικός διευθυντής του ΟΑΕΠ.

{gallery}hmerida_eksagoges{/gallery}

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης

Στη Βουλή ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός για την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

Τις θέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέπτυξε στη Βουλή των Ελλήνων ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το σχέδιο νόμου που αφορά την κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος