Με την αυθεντική εμφάνιση ο Αστέρας Τρίπολης Νέας Υόρκης

Η αυθεντική εικόνα του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ μεταφέρθηκε στις ΗΠΑ, μέσω του Αστέρα Τρίπολης Νέας Υόρκης, ο οποίος συμμετέχει στο πρωτάθλημα Long Island Soccer League.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η αυθεντική εικόνα του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ μεταφέρθηκε στις ΗΠΑ, μέσω του Αστέρα Τρίπολης Νέας Υόρκης, ο οποίος συμμετέχει στο πρωτάθλημα Long Island Soccer League.

Στο πρόσφατο ταξίδι του στην Τρίπολη, ο εκπρόσωπος του συλλόγου που εδρεύει στη Νέα Υόρκη είχε προμηθευτεί αθλητικό υλικό από την ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ.

Στον τελευταίο του αγώνα για το πρωτάθλημα ο Αστέρας Τρίπολης Νέας Υόρκης φόρεσε την πορτοκαλί εμφάνιση της ομάδας, όπως διακρίνεται και στις φωτογραφίες που έστειλαν οι άνθρωποι του συλλόγου, μαζί με τις ευχαριστίες τους.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης Νέας Υόρκης, κ. Απόστολος Λαγός μαζί με ολόκληρο το επιτελείο της ομάδας εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες στη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, στον πρόεδρο κ. Γιώργο Μποροβήλο και στους αντιπροέδρους κ. Δημήτρη Μποροβήλο και κ. Δημήτρη Κενέ: “Για την θερμή φιλοξενία που επιφύλαξαν στο μέλος της ομάδας μας κ. Κώστα Βλάχο στις εγκαταστάσεις της ομάδας στην Τρίπολη και για το υλικό πού έστειλαν στην ομάδα μας. Η συνεχής υποστήριξη, η αμέριστη συμπαράσταση μαζί με την ευγενική χειρονομία προς την ομάδα της ομογένειας αποδεικνύουν το τεράστιο μέγεθος των διοικούντων της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης”.

Επίσης, ο προπονητής της ομάδας, Τάσος Σαπουντζής δήλωσε: “Προσωπικά ευχαριστώ την ΠΑΕ Αστέρα Τρίπολης για την αμέριστη συμπαράστασή της για το έργο που προσπαθούμε να προβάλλουμε στην ομογένεια”.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης

Στη Βουλή ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός για την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

Τις θέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέπτυξε στη Βουλή των Ελλήνων ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το σχέδιο νόμου που αφορά την κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος