Πριν την σέντρα της Α΄ κατηγορίας Ε. Π. Σ. Αρκαδίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανεβαίνει η αδρεναλίνη στο πρωτάθλημα , με αγώνες που είναι καθοριστικοί για την συνέχεια.

ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Μόνο με θαύμα μπορεί να χάσει το παιχνίδι η ΑΕΚ Τρίπολης. Αναμφισβήτητα η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη μεταξύ των δύο ομάδων. Βέβαια και το γεγονός που δεν θέλει να χάσει βαθμούς η ΑΕΚ και να διατηρήσει την διαφορά από το Λεωνίδιο. Ο Μαντινειακός  καίγεται για βαθμούς και δεν είναι εύκολος αντίπαλος αν δεν προσέξουν οι παίκτες της ΑΕΚ.

ΒΡΑΣΙΕΣ – ΚΟΡΑΚΟΒΟΥΝΙ: Γειτονικό ντέρμπι με δύο ομάδες που έχουν κοινή έδρα. Οι Βρασιές θέλουν την νίκη για να μπορέσουν να περάσουν τον Μαντινειακό αν χάσει από την ΑΕΚ. Βέβαια το Κορακοβούνι έχει διαφορά σε βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά αν κερδίσει το παιχνίδι εξασφαλίζει την παραμονή του στην κατηγορία. Δύσκολο παιχνίδι , με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.   

ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ – ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΓΟΥΣ: Δυνατός ο Ορχομενός, με δυνατή έδρα. Έστω και δύσκολα αναμένεται να κερδίσει τον Ερμή, που δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητη ομάδα και επικίνδυνη.

ΛΕΩΝΙΔΙΟ – ΤΕΓΕΑ : Παιχνίδι παγίδα για το Λεωνίδιο αν δεν προσέξει την Τεγέα. Απώλεια βαθμών για τους γηπεδούχους, σημαίνει απώλεια κάθε ελπίδας για την πρωτιά. 

Απόλλων Τυρού-Πανθυρεατικός: Δεν υπάρχει  κανένα άλλο αποτέλεσμα εκτός από την νίκη των γηπεδούχων, που θα τους δώσει προβάδισμα για την παραμονή τους απέναντι στις άλλες ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο. Ο Πανθυρεατικός δεν είναι καθόλου εύκολος αντίπαλος και θα διεκδικήσει τους τρεις βαθμούς.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Την Κυριακή 5 Μαΐου “βαρκαρόλα τη βραδιά των ευχών” στο λιμάνι της Κορώνης

Την Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η “Βαρκαρόλα τη βραδιά των ευχών” στην προκυμαία της Κορώνης, που θα ξεκινήσει στις 20:00. Οι βάρκες των ιδιωτών και των επαγγελματιών ψαράδων θα ξεκινήσουν στις 20:00 να δέχονται επισκέπτες για βαρκάδα εντός του λιμανιού της Κορώνης, με σημείο συνάντησης μπροστά από το πρώην Δημαρχείο. Οι συμμετέχοντες

Ξεκινά τη Δευτέρα του Πάσχα η 10η Γιορτή λουλουδιών

Επικοινωνία με το Δήμο Επικοινωνήστε με το Δήμο στα παρακάτω στοιχεία Ελευθερολακώνων 1, Τ.Κ. 23200 dimarxos@1315.syzefxis.gov.gr 2733360300
00:08:02

Πλήθος πιστών και κατάνυξη στην περιφορά του Επιταφίου στο Δερβένι Κορινθίας

Σε κλίμα συγκίνησης και κατάνυξης τελέσθηκε το βράδυ της...
00:00:00

Πάσχα στο Λεωνίδιο 2024 – Η περιφορά των Επιταφίων στο Λεωνίδιο

Πάσχα στο Λεωνίδιο 2024 - Η περιφορά των Επιταφίων...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο