Συλλυπητήριο μήνυμα του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη για τον Νικόλαο Μουτσόπουλο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συλλυπητήριο μήνυμα απέστειλε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης για τον θάνατο του Αρκά Νικόλαου Μουτσόπουλου.

«Με βαθύτατη οδύνη πληροφορήθηκα την απώλεια μιας κορυφαίας προσωπικότητας των γραμμάτων και των επιστημών, του Νικολάου Μουτσόπουλου.

Υπήρξε Αρκάς στην καταγωγή και στη συνείδηση, διέπρεψε στον ακαδημαϊκό και επιστημονικό χώρο με σπουδαίες σπουδές, έρευνες και δημοσιεύσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Διακρίθηκε για το ευρύ και ανήσυχο πνεύμα του, για το ήθος και την αξιοπρέπειά του, το πολυσχιδές έργο του και σίγουρα αποτελεί λαμπρό πρότυπο ανθρώπου που έχει αναδείξει η Ελλάδα. Αποτελεί αναμφίβολα μέλος της ομάδας των ανθρώπων που «ψήλωσαν» την Ελλάδα και αυτό το έκανε με σκληρή δουλειά, συνέπεια, αφοσίωση, αυταπάρνηση, ταπεινότητα και άδολη αγάπη για την πατρίδα.  

Εύχομαι η παρακαταθήκη του, το σπουδαίο έργο που αφήνει, να αποτελεί εσαεί κίνητρο και αντικείμενο έρευνας από τη νέα γενιά.

Η μακρόχρονη γνωριμία μας υπήρξε ιδιαίτερη τιμή για εμένα.

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του».

Πέτρος Τατούλης

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Την Κυριακή 5 Μαΐου “βαρκαρόλα τη βραδιά των ευχών” στο λιμάνι της Κορώνης

Την Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η “Βαρκαρόλα τη βραδιά των ευχών” στην προκυμαία της Κορώνης, που θα ξεκινήσει στις 20:00. Οι βάρκες των ιδιωτών και των επαγγελματιών ψαράδων θα ξεκινήσουν στις 20:00 να δέχονται επισκέπτες για βαρκάδα εντός του λιμανιού της Κορώνης, με σημείο συνάντησης μπροστά από το πρώην Δημαρχείο. Οι συμμετέχοντες

Ξεκινά τη Δευτέρα του Πάσχα η 10η Γιορτή λουλουδιών

Επικοινωνία με το Δήμο Επικοινωνήστε με το Δήμο στα παρακάτω στοιχεία Ελευθερολακώνων 1, Τ.Κ. 23200 dimarxos@1315.syzefxis.gov.gr 2733360300
00:08:02

Πλήθος πιστών και κατάνυξη στην περιφορά του Επιταφίου στο Δερβένι Κορινθίας

Σε κλίμα συγκίνησης και κατάνυξης τελέσθηκε το βράδυ της...
00:00:00

Πάσχα στο Λεωνίδιο 2024 – Η περιφορά των Επιταφίων στο Λεωνίδιο

Πάσχα στο Λεωνίδιο 2024 - Η περιφορά των Επιταφίων...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο