Παρελθόν από την Σπάρτη ο Ζίμα

Τα προβλήματα εξακολουθούν να παραμένουν άλυτα στην Σπάρτη και αυτό αναγκάζει τους παίκτες της να αποχωρούν από την ομάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα προβλήματα εξακολουθούν να παραμένουν άλυτα στην Σπάρτη και αυτό αναγκάζει τους παίκτες της να αποχωρούν από την ομάδα.

Τελευταίος που έφυγε είναι ο  22χρονος Άνταμ Ζίμα, που είναι διεθνής με την U21 της Ουγγαρία, ενώ έχει αγωνιστεί στις ουγγρικές Ντορόγκι και Πούσκας, που αποκτήθηκε τον Ιανουάριο.

Τελευταία οι διοικητικές εξελίξεις στον σύλλογο τον ανάγκασαν να αναζητήσει άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του και έχει φύγει από την πρωτεύουσα της Λακωνίας.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στη Βουλή ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός για την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

Τις θέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέπτυξε στη Βουλή των Ελλήνων ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το σχέδιο νόμου που αφορά την κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος

Βραδιά ρεμπέτικου με άρωμα Αποδήμων – Με επιτυχία η μουσικοχορευτική εκδήλωση στο πλαίσιο της Εβδομάδας Αποδήμων

Ένα μοναδικό μουσικοχορευτικό οδοιπορικό στο ρεμπέτικο τραγούδι ένωσε την Τρίτη 21 Ιουλίου το βράδυ τον Δήμο Σπάρτης με τους Απόδημους Λάκωνες

52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού & Μουσικής στα Λαγκάδια στις 25 Ιουλίου

Ο 52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού επιστρέφει δυναμικά στα Λαγκάδια Γορτυνίας στις 25 Ιουλίου. Η παράδοση ζωντανεύει ξανά με κορυφαίους καλλιτέχνες.