Συνάντηση Γιώργου Κοντογιάννη με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πρώτη προτεραιότητα η ασφάλεια των πολιτών του Νομού

Συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας, ταξίαρχο κ. Απόστολο Μαρτζάκλη, είχε ο πρώην υφυπουργός και υποψήφιος Βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Κοντογιάννης. 

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν θέματα ασφάλειας του νομού, καθώς και τα λειτουργικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας τόσο σε έλλειψη προσωπικού όσο και σε υλικοτεχνική υποδομή.
Ο κ. Μαρτζάκλης ενημέρωσε τον κ. Κοντογιάννη ότι μετά τον έλεγχο που πραγματοποίησε η Επιτροπή Κτιριακών Ελέγχων και Μελετών του Υπουργείου είχαν κριθεί ακατάλληλα κάποια από τα κτίρια που στεγάζουν αστυνομικές υπηρεσίες του Νομού, από την άποψη ότι στερούνται πρόσβασης μεγάλης μερίδας πολιτών και ευπαθών ομάδων, ενώ δεν είναι συμβατά και με την επιχειρησιακή δραστηριότητα του αστυνομικού προσωπικού και ότι σύντομα θα μεταστεγαστούν.

Ο κ. Κοντογιάννης εξήρε την προσπάθεια που κάνουν οι άνδρες και οι γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας στην Ηλεία, υπό την ηγεσία του κ. Μαρτζάκλη, καθώς τα αποτελέσματα είναι ήδη ορατά. Διαβεβαίωσε τον Αστυνομικό Διευθυντή ότι η ηγεσία της Ν.Δ. αναγνωρίζει τις προσπάθειες που γίνονται για διασφάλιση της Δημόσιας Τάξης και της ευνομίας στην περιοχή και δήλωσε ότι θα είναι πάντοτε στο πλευρό της Ελληνικής Αστυνομίας, για την παροχή όσο το δυνατόν μεγαλύτερης ασφάλειας στους συμπολίτες μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

Εκτίμηση κόστους πασχαλινού τραπεζιού 2024 και σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό

Το Ινστιτούτο Εμπορίου και Υπηρεσιών της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου...

Τα κάλαντα του Λαζάρου έψαλλαν στον Δήμαρχο Πύλου-Νέστορος Παναγιώτη Καρβέλα μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πύλου

Λίγες ημέρες πριν την έλευση της Μεγάλης Εβδομάδας, μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πύλου, συνοδευόμενα από εκπαιδευτικούς του Σχολείου, επισκέφθηκαν το Δημαρχείο στην Πύλο και έψαλλαν στον Δήμαρχο και στα μέλη της Δημοτικής Αρχής τα Κάλαντα της Ανάστασης του Λαζάρου, αναβιώνοντας το έθιμο. Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος κ. Παναγιώτης Καρβέλας ευχαρίστησε όλα τα παιδιά που επισκέφθηκαν το Δημαρχείο και

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο