Διανεμήθηκαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε Πύλο και Κορώνη

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης διανεμήθηκαν σήμερα στον Δήμο Πύλου - Νέστορος, σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της περιοχής, οι οποίοι είναι δικαιούχοι του προγράμματος ΤΕΒΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης διανεμήθηκαν σήμερα στον Δήμο Πύλου – Νέστορος, σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της περιοχής, οι οποίοι είναι δικαιούχοι του προγράμματος ΤΕΒΑ.

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε διανομή στην Πύλο και την Κορώνη.

Οι δικαιούχοι του προγράμματος παραλαμβάνουν τα προϊόντα με την επίδειξη επίσημου εγγράφου, όπου αναγράφεται ο ΑΜΚΑ ή ο ΑΦΜ.

Ο Δήμαρχος Πύλου – Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης δήλωσε:

«Στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας στηρίζουμε τις ευπαθείς ομάδες και όσους έχουν ανάγκη. Προσπαθούμε να συμβάλουμε με κάθε τρόπο στην αντιμετώπιση της παρατεταμένης  οικονομικής κρίσης.»

Η Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης, υλοποιεί το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΝΑ-FEAD) σε συνεργασία με το Δήμο Πύλου – Νέστορος.

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προτάσεις της ΠΔΕ στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για δίκαιη και διαφανή εκμίσθωση των αποστραγγισμένων γαιών της Π.Ε. Ηλείας

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας παρουσίασε στο υπουργείο προτάσεις για δίκαιη και διαφανή εκμίσθωση των εκτάσεων των πρώην λιμνών Αγουλινίτσας, Μουριάς και Κάστας, με στήριξη των πραγματικών παραγωγών.

Το Spartan Trifecta World Championship 2026 είναι γεγονός – Στη Σπάρτη από 30 Οκτωβρίου έως 1 Νοεμβρίου

Η Σπάρτη φιλοξενεί από τις 30 Οκτωβρίου έως την 1η Νοεμβρίου το Spartan Trifecta World Championship 2026, με αγώνες για παιδιά και ενήλικες και κορύφωση το πρωτάθλημα Beast 21K.
00:00:00

ΕΙΔΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΜΕΙΚΤΗ συνεδρίαση Λογοδοσίας Δημοτικής Αρχής Βόρειας Κυνουρίας Παρασκευή 30/10/ 2026

ΕΙΔΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΜΕΙΚΤΗ συνεδρίαση Λογοδοσίας Δημοτικής Αρχής Βόρειας Κυνουρίας Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2026 και ώρα 19:00

Χρυσοχοΐδης για Κασιδιάρη: «Δεν μας το επιτρέπει ο νόμος να απαγορεύσουμε τη συγκέντρωση»

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σε συνέντευξή του στην ΕΡΤNews στην εκπομπή “Στο Κέντρο” και τον Γιώργο Κουβαρά απάντησε σχετικά με τις αντισυγκεντρώσεις που έγιναν στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή συγκέντρωση που πραγματοποίησε σε ξενοδοχείο…