Υπεγράφη η σύμβαση του έργου «Έργα αντιπλημμυρικής προστασίας Δ.Κ. Χώρας και Τ.Κ. Γιάλοβας»

Υπεγράφη μεταξύ του Δημάρχου του Δήμου Πύλου - Νέστορος Δημήτρη Καφαντάρη και του ανάδοχου Ιωάννη Τσούση, η σύμβαση του έργου : «Έργα αντιπλημμυρικής προστασίας Δ.Κ. Χώρας και Δ.Κ. Πύλου Οικισμού Γιάλοβας» προϋπολογισμού 170.000 Ευρώ .

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Υπεγράφη μεταξύ του Δημάρχου του Δήμου Πύλου – Νέστορος Δημήτρη Καφαντάρη και του ανάδοχου Ιωάννη Τσούση, η σύμβαση του έργου : «Έργα αντιπλημμυρικής προστασίας Δ.Κ. Χώρας και Δ.Κ. Πύλου Οικισμού Γιάλοβας» προϋπολογισμού 170.000 Ευρώ .

Σύμφωνα με την τεχνική  έκθεση, στην Δ.Κ. Χώρας επί της οδού Σπύρου Μαρινάτου με κατεύθυνση προς το γήπεδο (οικισμός Βολιμιδίων) πρόκειται να πραγματοποιηθούν εργασίες κατασκευής πλακοσκεπούς οχετού για την απορροή των ομβρίων υδάτων, ο οποίος στη συνέχεια θα χρησιμοποιηθεί και ως πεζοδρόμιο.

Στη Δ.Κ. Πύλου στον οικισμό Γιαλόβης, επί της Εθνικής οδού Πύργου – Μεθώνης, και σε δημοτική οδό, εντός των ορίων του παραθαλασσίου οικισμού, πέραν από τη δημιουργία πλακοσκεπούς οχετού-πεζοδρομίου, θα γίνει και  αγωγός για τη διοχέτευση των ομβρίων υδάτων στη θάλασσα.

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Καφαντάρης σε δήλωση του σημείωσε: «Η αντιπλημμυρική θωράκιση του Δήμου μας αποτελεί προτεραιότητα μας. Τα δύο αυτά έργα, στην Δ.Κ Χώρας και του οικισμού Γιάλοβας της Δ.Κ. Πύλου θα εξασφαλίσουν την ασφάλεια  των δημοτών.

Παράλληλα η Δημοτική Αρχή συνεχίζει να διεκδικεί προκειμένου να υλοποιήσει αντιπλημμυρικά έργα σε όλο το Δήμο».

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:08:19

Ηλεκτρικά ποδήλατα: Μια εναλλακτική πρόταση για τις καθημερινές μετακινήσεις

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα κερδίζουν έδαφος στην Τρίπολη – Επιδοτήσεις και οικονομικά οφέλη ενισχύουν το ενδιαφέρον των πολιτών Τα ηλεκτρικά ποδήλατα κερδίζουν ολοένα και περισσότερο την προτίμηση των πολιτών στην Τρίπολη, αποτελώντας μια σύγχρονη, οικονομική και…

Προς ολοκλήρωση η αποκατάσταση τμημάτων του οδικού δικτύου Κρανιδίου Πορτοχελίου και Κρανιδίου Ερμιόνης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συνεχίζει τις παρεμβάσεις για τη συντήρηση, τη βελτίωση και την αναβάθμιση των υποδομών του οδικού δικτύου, δίνοντας έμφαση στην οδική ασφάλεια και στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών. Στο πλαίσιο αυτό, ολοκληρώνεται το έργο «Συντήρηση – Αποκατάσταση τμημάτων επαρχιακών οδών Νο 4 (Κρανίδι – Πορτοχέλι) και Νο 9 (Κρανίδι – Ερμιόνη)», συνολικού προϋπολογισμού

Βραβείο Αριστείας του ΙΚΥ στη Χαραλαμπία Κρόκου – Η απονομή από την Υπουργό Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη

Μια ιδιαίτερα σημαντική στιγμή στην ακαδημαϊκή της πορεία αποτέλεσε...

Η τοποθέτηση του Δήμου Τρίπολης για την υπόθεση των 800.000 ευρώ

Με αφορμή δημοσιεύματα και αναφορές σχετικά με την υπόθεση...