Με επιτυχία εγκαινιάσθηκε η έκθεση «Νέοι Χαράκτες 2018-2019» στην Δημοτική Πινακοθήκη Καλαμάτας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η έκθεση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Εταιρεία Εικαστικών Τεχνών «Α. Τάσσος» και έχει σκοπό την αρωγή των νέων καλλιτεχνών, αλλά και τη γνωριμία του κοινού με το έργο νέων χαρακτών, που ξεκινούν τη χαρακτική μέσα από τα εργαστήρια της Σχολής Καλών Τεχνών Αθήνας, αλλά και των σχολών του εξωτερικού.

Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Χρήστος Αγγελόπουλος, Μαρία Ανδρέου, Φώτης Βάρθης, Αλέξανδρος Βέργης, Χριστιάνα Γεωργίου, Σάββας Θεοφάνους, Γεωργία Κόντου, Σοφία Λιβανού, Παρασκευή Παπαδημητρίου, Ευριπίδης Παπαδοπετράκης, Γιώργος Παφίτης, Μιλτιάδης Πεταλάς, Νικόλαος Ροτσίδης, Γιάννης Σωτηρίου, Δώρα Τριανταφύλλου, Πανταζής Τσέλιος, Αγγελίνα Τσουμάνη, Βίβιαν Χαλκίδη, Αριστέα Χαρωνίτη.

xaraktiki p

xaraktiki kalamata e

Με μεγάλη αποδοχή των έργων από το κοινό, εγκαινιάσθηκε την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019, στη Δημοτική Πινακοθήκη Καλαμάτας, η έκθεση «Νέοι Χαράκτες 2018-2019».

xaraktiki

Διάρκεια έκθεσης: 25 Ιανουαρίου 2018 έως 25 Φεβρουαρίου 2019

xaraktiki d

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο: 10.00 – 13.00, Τετάρτη: 17.00 – 20.00

xaraktiki tes

Η έκθεση παρουσιάζεται στη Δημοτική Πινακοθήκη Καλαμάτας «Α. Τάσσος», Παπάζογλου 5, Iστορικό Κέντρο Καλαμάτας, τηλ. 27210 88991, 27210 28864, e-mail: box5@otenet.gr.  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γιώργο Διδασκάλου

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε σήμερα Μεγάλη...

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο