Νικηφόρο πέρασμα για τον ΑΣΠΕΤ στην Μεγαλόπολη

Με νίκη πέρασε και από την Μεγαλόπολη η γυναικεία ομάδα του ΑΣΠΕΤ Τρίπολης με  1-3 σετ  έναντι των Λυκαίων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με νίκη πέρασε και από την Μεγαλόπολη η γυναικεία ομάδα του ΑΣΠΕΤ Τρίπολης με  1-3 σετ  έναντι των Λυκαίων.

Αν και η ομάδα της Τρίπολης  μπήκε νωθρά στο παιχνίδι και έχασε το πρώτο σετ με 26-24 κατάφερε να βγάλει αντίδραση και να κερδίσει το δεύτερο και τρίτο σετ με 21-25 και  23-25 αντίστοιχα  και να προηγηθεί με 1-2 σετ.

Το τέταρτο σετ εξελίχθηκε για έναν ρόλο αφού τα κορίτσια του ΑΣΠΕΤ  μπήκαν αποφασισμένα να τελειώσουν το παιχνίδι μη δίνοντας την δυνατότητα στην ομάδα της Μεγαλόπολης να αντιδράσει.

Με κύριο όπλο το σέρβις  αλλά και τις εντυπωσιακές τελειωμένες επιθέσεις η ομάδα της Τρίπολης προηγήθηκε με 6-23 κατακτώντας τελικά το  σετ  με 11-25 αλλά και το παιχνίδι παίρνοντας  τους τρεις πολύτιμους βαθμούς  διατηρώντας την στην τρίτη θέση της βαθμολογίας ώστε την ερχόμενη Κυριακή να υποδεχθεί με ανεβασμένη ψυχολογία τον πρωτοπόρο ΝΟΚ Ποσειδών

ΑΣΠΕΤ Τρίπολης: (Χρονόπουλος Γ.)  Πεντεφούντη, Νικητοπούλου, Ζάβου ,Φωτοπούλου , Χρονοπούλου, Σενγκέργκι, Σωτηροπούλου, Κοπίτα, Σιάννα, Καραλέκα,  Αλεξοπούλου .

Λύκαια Μεγαλόπολης: Αργυροπούλου Αν, Αργυροπούλου Χ , Γεωργοπούλου, Γιαννακοπούλου, Διαμαντοπούλου, Καρβουνιάρη, Κουρέτα, Μπουράνη Παπαγγελή, Ροζολή, Φασουλή.

Το Σάββατο η ομάδα των παγκορασίδων του ΑΣΠΕΤ επικράτησε και αυτή στην Τρίπολη του ΝΟΚ Ποσειδών με 3-0 στην πρεμιέρα ουσιαστικά των υποχρεώσεων της στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα. Μπορεί να ήταν η δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος αλλά στην πρώτη τα κορίτσια της Τρίπολης είχαν ρεπό.

Επόμενη αγωνιστική για τα μικρά κορίτσια στις  9/2/2019 με τον Δίων στην Κυραρισσία.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης

Στη Βουλή ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός για την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

Τις θέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέπτυξε στη Βουλή των Ελλήνων ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το σχέδιο νόμου που αφορά την κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος