Πρόγνωση ΕΜΥ: Βροχές και σποραδικές καταιγίδες το Σάββατο 19/1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βροχές κυρίως στα δυτικά, τα νότια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα δυτικά και νότια. Άνεμοι από νότιες διευθύνσεις στα πελάγη έως 6 μποφόρ.

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ

ΑΤΤΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις που το απόγευμα θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα είναι νοτιοδυτικοί 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στη Θράκη. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα σποραδικές καταιγίδες. Ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Πιθανότητα ασθενών βροχών μικρής διάρκειας στα νότια. Οι άνεμοι θα είναι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στις Κυκλάδες, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 και βαθμιαία έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκτάριο

Η συνεργασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου με την Ιερά Μητρόπολη Αργολίδος αποτέλεσε το αντικείμενο της συνάντησης του Περιφερειάρχη, Δημήτρη Πτωχού, με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αργολίδος, κκ Νεκτάριο, τη Μεγάλη Τετάρτη 1η Μαΐου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη. Στο πλαίσιο της συνάντησης έγινε αναφορά σε θέματα κοινής δράσης και κοινωνικής προσφοράς, ενώ κυριάρχησαν οι θερμές ευχές και

Διαγωνισμός του έργου «Ανακατασκευή Παλαιού Γηπέδου Ποδοσφαίρου Ξυλοκάστρου»

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης προκηρύσσει ανοικτό διαγωνισμό κάτω των ορίων μέσω ΕΣΗΔΗΣ, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά (βάσει τιμής), άρθρου 27 Ν. 4412/2016 για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του έργου «ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ» (αριθμός μελέτης 35/2019 επικαιροποιημένη), προϋπολογισμού 685.483,87€ χωρίς ΦΠΑ και 850.000,00€ με
00:13:58

Συνέντευξη Τύπου για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην 10χλμ στο Ξυλόκαστρο

  Για το σπουδαίο αθλητικό γεγονός, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην 10χλμ, που θα φιλοξενήσει ο Δήμος Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης το Σάββατο 11 Μαΐου 2024, μίλησαν χθες σε κοινή συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ της Κορινθίας, ο Δήμαρχος Βλάσης Τσιώτος, η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και παγκόσμια πρωταθλήτρια Σοφία Σακοράφα, η Β’ Ειδικός Γραμματέας ΣΕΓΑΣ Παχατουρίδου Παρασκευή και ο

Προσλήψεις για τις ανάγκες λειτουργίας των παιδικών κατασκηνώσεων του Δήμου στο Παράλιο Άστρος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Πρόσληψης προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου Ο Δήμαρχος Τρίπολης έχοντας υπόψη: Tην αρ. 171/2024 απόφαση Δημοτικής Επιτροπής , η οποία ελήφθη σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 206 του Ν. 3584/2007 «Κώδικας Κατάστασης Δημοτικών και Κοινοτικών υπαλλήλων», όπως έχουν τροποποιηθεί και ισχύουν και εγκρίθηκε με την αριθ. 34877/24-4-2024 απόφαση του Συντονιστή

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο