ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ: Για το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ της Μεγαλόπολης… με «χάντρες» και «καθρεφτάκια» για ιθαγενείς !!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 Οι άποικοι τότε μοίραζαν στους ιθαγενείς χάντρες και καθρεφτάκια προκειμένου να τους ξεγελάσουν και να τα αρπάξουν τη γη τους προς εκμετάλλευση. Στις περιπτώσεις που δεν κατάφερναν να τους ξεγελάσουν τα «δώρα» μετατρέπονταν σε μπαρούτι και σπαθί που οδήγησαν σε γενοκτονίες.

Αυτή την τακτική επιλέγει η κυβέρνηση και η Διοίκηση της ΔΕΗ για το μεγάλο ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ της Μεγαλόπολης, για να εξυπηρετήσουν σε ένα ναρκοθετημένο τοπίο με μπόλικο παρασκήνιο, 2-3 γνωστούς «νταβατζήδες» ψευτοεπενδυτές, παρακαλώντας τους να δώσουν κάποιο «ικανοποιητικό» τίμημα για να ολοκληρωθεί το μεγάλο αυτό οικονομικό και κοινωνικό έγκλημα.

Σταθάκης – Παναγιωτάκης και οι υποτακτικοί διορισμένοι «συνάδελφοι» μας (Βασιλόπουλος – Παναγιωτόπουλος) στο Δ.Σ. της Λιγνιτικής Μεγαλόπολης, πρωταγωνιστούν σε ένα βρώμικο παιχνίδι σε βάρος των εργαζομένων της Μεγαλόπολης και της τοπικής κοινωνίας μοιράζοντας ψίχουλα ως μπόνους και μάλιστα με δόσεις για να αποχωρήσουν όσο γίνεται περισσότεροι εργαζόμενοι.
Μέσα σε λίγους μήνες έγραψαν στα «παλαιοτέρα των υποδημάτων» τους τις διαβεβαιώσεις τους για τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας και τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων.

Αν κύριοι της κυβέρνησης και της Διοίκησης της ΔΕΗ έχετε απολέσει πλέον κάθε αιδώ εξυπηρετώντας τις επιλογές των δανειστών και των μεγαλοεργολάβων νομίζοντας ότι και οι εργαζόμενοι είναι σαν κι εσάς, είστε βαθειά νυχτωμένοι.
Να κρατήσετε τις «χάντρες» για οικογενειακή σας κληρονομιά και τα «καθρεφτάκια» να αυτοθαυμάζεστε για την προσφορά σας στην Ελληνική κοινωνία, για το θεάρεστο έργο της διάλυσης της ΔΕΗ και της «χαριστικής βολής» στην αναπτυξιακή προοπτική του λεκανοπεδίου της Μεγαλόπολης και ευρύτερα της περιφέρειας.

Το συνδικαλιστικό κίνημα, οι εργαζόμενοι και οι τοπικοί κοινωνικοί φορείς μπορούν να χαλάσουν τα σχέδια σας και να αποτρέψουν το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ των μονάδων, τη διάλυση της ΔΕΗ και την ερημοποίηση της περιοχής.

Η Συντονιστική Επιτροπή

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με κατάνυξη και ευλάβεια η περιφορά του Επιταφίου στην Πύλο

Σε κατανυκτική ατμόσφαιρα τελέστηκε την Μεγάλη Παρασκευή 3 Μαΐου η Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Πύλο, με την παρουσία του πρώην Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά, του Δημάρχου Πύλου – Νέστορος κ. Παναγιώτη Καρβέλα, του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Τάσου Σαρδέλη, του Προέδρoυ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύλου κ. Γεωργίου Κουφόγιωργα

Την Κυριακή 5 Μαΐου “βαρκαρόλα τη βραδιά των ευχών” στο λιμάνι της Κορώνης

Την Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η “Βαρκαρόλα τη βραδιά των ευχών” στην προκυμαία της Κορώνης, που θα ξεκινήσει στις 20:00. Οι βάρκες των ιδιωτών και των επαγγελματιών ψαράδων θα ξεκινήσουν στις 20:00 να δέχονται επισκέπτες για βαρκάδα εντός του λιμανιού της Κορώνης, με σημείο συνάντησης μπροστά από το πρώην Δημαρχείο. Οι συμμετέχοντες

Ξεκινά τη Δευτέρα του Πάσχα η 10η Γιορτή λουλουδιών

Επικοινωνία με το Δήμο Επικοινωνήστε με το Δήμο στα παρακάτω στοιχεία Ελευθερολακώνων 1, Τ.Κ. 23200 dimarxos@1315.syzefxis.gov.gr 2733360300
00:08:02

Πλήθος πιστών και κατάνυξη στην περιφορά του Επιταφίου στο Δερβένι Κορινθίας

Σε κλίμα συγκίνησης και κατάνυξης τελέσθηκε το βράδυ της...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο