Τα παραδοσιακά κάλαντα έψαλε σήμερα η Δημοτική Φιλαρμονική του Δήμου Πύλου – Νέστορος στον Δήμαρχο Δημήτρη Καφαντάρη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες «πλημμύρισε» σήμερα το Δημαρχείο Πύλου . Από νωρίς το πρωί ομάδες παιδιών έψαλαν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον Δήμαρχο Πύλου- Νέστορος Δημήτρη Καφαντάρη, ο οποίος τους ευχήθηκε καλή πρόοδο και υγεία.

Το μεσημέρι η Δημοτική Φιλαρμονική επισκέφθηκε το Δημαρχείο, όπου ο Δήμαρχος την υποδέχθηκε, ανταλλάσοντας ευχές, ενώ οι μελωδίες από τα κάλαντα των Χριστουγέννων γέμιζαν το χώρο, με ακροατήριο τη Δημοτική Αρχή και τους Δημοτικούς Υπαλλήλους.

kalada kafadaris

Ο Δήμαρχος, ευχήθηκε καλές γιορτές και ευτυχία υπογραμμίζοντας ότι: «Το χαρμόσυνο μήνυμα της γέννησης του Θεανθρώπου σημαίνει αγάπη για το συνάνθρωπο, το φίλο, τον αδελφό και την οικογένεια. Σας εύχομαι το Άγιο φως των Χριστουγέννων να φωτίσει τις καρδιές σας με αγάπη.

Το Δημοτικό Συμβούλιο κι εγώ ευχόμαστε από καρδιάς στον κάθε συμπολίτη μας προσωπική ευτυχία, υγεία, αγάπη και προκοπή με στόχο μια καλύτερη ζωή στον τόπο μας. Καλά Χριστούγεννα!»

kafadaris kalada dimarxeio paidia

Από νωρίς το πρωί, η Δημοτική Φιλαρμονική Ορχήστρα παιάνιζε Χριστουγεννιάτικες μελωδίες στις δημοτικές ενότητες του Δήμου ξεκινώντας από την Κορώνη, περνώντας από τη Μεθώνη και τη Φοινικούντα και καταλήγοντας στην Πύλο.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:08:02

Πλήθος πιστών και κατάνυξη στην περιφορά του Επιταφίου στο Δερβένι Κορινθίας

Σε κλίμα συγκίνησης και κατάνυξης τελέσθηκε το βράδυ της...
00:00:00

Πάσχα στο Λεωνίδιο 2024 – Η περιφορά των Επιταφίων στο Λεωνίδιο

Πάσχα στο Λεωνίδιο 2024 - Η περιφορά των Επιταφίων...

Αντιπυρική περίοδος και απαγορεύσεις σύμφωνα με τον «Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς»

Ξεκίνησε η αντιπυρική περίοδος 2024 και ταυτόχρονα η έναρξη μιας σειράς μέτρων που προβλέπονται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπως η πιθανή απαγόρευση κυκλοφορίας σε δασικά οικοσυστήματα, πάρκα και άλση, ανάλογα με τον «Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς» της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και την πρόβλεψη κατηγορίας 3 ή 4 ή 5 (Υψηλή, Πολύ Υψηλή, Κατάσταση Συναγερμού). Το

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γιώργο Διδασκάλου

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε σήμερα Μεγάλη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο