Ξεκινά η αποπληρωμή των σχολικών καθαριστριών

Το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης γνωστοποιεί ότι ήδη καταρτίστηκαν οι Συμβάσεις Χρηματοδότησης μεταξύ Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. και αντίστοιχων Σχολικών Επιτροπών των Δήμων της επικράτειας και οι οποίες αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του φορέα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης γνωστοποιεί ότι ήδη καταρτίστηκαν οι Συμβάσεις Χρηματοδότησης μεταξύ Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. και αντίστοιχων Σχολικών Επιτροπών των Δήμων της επικράτειας και οι οποίες αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του φορέα.

Οι Σχολικές Επιτροπές καλούνται όπως ανταποκριθούν και τηρήσουν τη διαδικασία που περιγράφεται στην ανακοίνωση με ΑΠ: 604/288/47105/3-12-19 Γραφ.Προέδρου ΔΣ/Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. με θέμα τις Συμβάσεις Χρηματοδότησης Σχολικών Επιτροπών, έτσι ώστε να μην υπάρξει καμία επιπλέον καθυστέρηση στη χρηματοδότηση.

Στο πλαίσιο αυτό, οι Σχολικές Επιτροπές καλούνται να αποστείλουν τις υπογεγραμμένες Συμβάσεις στο Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. έως τις 10/12/18 (ημέρα Δευτέρα), προκειμένου μέχρι τις 14/12/2018 να έχουν πιστωθεί στον τραπεζικό τους Λογ/σμό τα αντίστοιχα ποσά για την περίοδο Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου-Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου.

Επισημαίνεται ότι όσες Σχολικές Επιτροπές δεν ανταποκριθούν έως τις 10/12/2018, θα χρηματοδοτηθούν {πίστωση στον τραπεζικό τους λογαριασμό} αλλά δεν θα είναι δυνατή η άμεση αποπληρωμή των εργαζομένων εντός Δεκεμβρίου 2018 μέσω της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών [ΕΑΠ].

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης

Στη Βουλή ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός για την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

Τις θέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέπτυξε στη Βουλή των Ελλήνων ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το σχέδιο νόμου που αφορά την κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος

Βραδιά ρεμπέτικου με άρωμα Αποδήμων – Με επιτυχία η μουσικοχορευτική εκδήλωση στο πλαίσιο της Εβδομάδας Αποδήμων

Ένα μοναδικό μουσικοχορευτικό οδοιπορικό στο ρεμπέτικο τραγούδι ένωσε την Τρίτη 21 Ιουλίου το βράδυ τον Δήμο Σπάρτης με τους Απόδημους Λάκωνες