Ο Δήμαρχος Καλαμάτας τίμησε και βραβεύσε τους εθελοντές για το έργο τους

Τιμή στους Εθελοντές για την πολυποίκιλη και ουσιαστική προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο απέδωσε ο Δήμος Καλαμάτας, με εκδήλωση που διοργάνωσε μέσω της Επιτροπής Εθελοντισμού που διαθέτει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τιμή στους Εθελοντές για την πολυποίκιλη και ουσιαστική προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο απέδωσε ο Δήμος Καλαμάτας, με εκδήλωση που διοργάνωσε μέσω της Επιτροπής Εθελοντισμού που διαθέτει.

Αφορμή ήταν η Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού (5η Δεκεμβρίου κάθε έτους), ενώ η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 3 Δεκεμβρίου 2018, στο αμφιθέατρο «Θόδωρος Αγγελόπουλος» και περιέλαβε την επίδοση πλακετών εκ μέρους του Δήμου προς τους Εθελοντές Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και το Παράρτημα Μεσσηνίας της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, για τη διαρκή και σημαντική εθελοντική τους παρουσία και προσφορά στην πόλη της Καλαμάτας και την περιοχή της.

ethelodes vraveusi

Ο Δήμαρχος, σε χαιρετισμό του, επεσήμανε τη σημασία της δραστηριοποίησης μεγάλου αριθμού εθελοντικών ομάδων στην Καλαμάτα, που διαθέτουν πολλά μέλη και δραστηριοποιούνται επιτυχώς σε διάφορους τομείς, όπως ο πολιτισμός, ο αθλητισμός, η πολιτική προστασία, ενώ πολλούς εθελοντές κινητοποιεί και η Εκκλησία.

Ο Π. Νίκας απηύθυνε προς όλους θερμές ευχαριστίες για την προσφορά τους, η οποία συμπληρώνει όσα μπορούν να προσφέρουν το Κράτος και η Αυτοδιοίκηση και είναι πολύ χρήσιμη σε δύσκολες περιπτώσεις, όπως οι φυσικές καταστροφές.

Τόνισε δε πως ο Δήμος Καλαμάτας υποστηρίζει τους εθελοντές και τις δραστηριότητές τους, παρέχοντας στέγη και εξοπλισμό όπως π.χ. πρόσφατα στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, καθώς και άλλες διευκολύνσεις και βοήθεια.

vravio ethelodes

Ακολούθησε μουσική εκδήλωση, στο πλαίσιο της οποίας τραγούδησε – με ξένο και ελληνικό ρεπερτόριο – ο Σταύρος Σαλαμπασόπουλος, τον οποίον συνόδευσε στο πιάνο ο μαέστρος Γιώργος Τσοκάνης. Αμφότεροι απέσπασαν κατ’ επανάληψη το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά σε Κορινθία, Λακωνία και Μεσσηνία

Η ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβε τρεις άνδρες σε Κόρινθο, Μονεμβασιά και Τριφυλία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, κατασχέτοντας 107 δισκία και μικροποσότητες κάνναβης.

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Πορτοκαλί προειδοποίηση για καταιγίδες και χαλάζι. Σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας Πολιτικής Προστασίας ο Δήμος Γορτυνίας

Ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Γορτυνίας βρίσκεται σε αυξημένη ετοιμότητα ενόψει ισχυρών βροχών και καταιγίδων από την Κυριακή 1 έως τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2026, ενώ ο Δήμος απευθύνει συστάσεις στους πολίτες.
00:14:56

«Από τα παλιά»… Η Μπαντίνα της Φιλαρμονικής του Δήμου Τρίπολης

«Από τα παλιά»… Η Μπαντίνα της Φιλαρμονικής του Δήμου Τρίπολης

53χρονος πυροβόλησε κα σκότωσε τον 57χρονο αδερφό του, έπειτα από διαπληκτισμό

Ένας 53χρονος συνελήφθη στη Λακωνία, αφού εμφανίστηκε αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα Αερόπολης, με την κατηγορία ότι πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα 57χρονο έπειτα από διαπληκτισμό.