Πλατφόρμα διαβούλευσης για τις δημιουργικές βιομηχανίες στο πλαίσιο του έργου CREADIS3

Το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου CREADIS3 – Interreg Europe (Smart Specialisation Creative Districts - Δημιουργικές Περιοχές έξυπνης εξειδίκευσης), με σκοπό να ενισχύσει την συμμετοχή όλων των ενδιαφερόμενων των Κλάδων Πολιτισμού και Δημιουργικότητας, δημιούργησε μια συμμετοχική, διαδικτυακή πλατφόρμα διαβούλευσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου CREADIS3 – Interreg Europe (Smart Specialisation Creative Districts – Δημιουργικές Περιοχές έξυπνης εξειδίκευσης), με σκοπό να ενισχύσει την συμμετοχή όλων των ενδιαφερόμενων των Κλάδων Πολιτισμού και Δημιουργικότητας, δημιούργησε μια συμμετοχική, διαδικτυακή πλατφόρμα διαβούλευσης.

Η πλατφόρμα αυτή είναι προσβάσιμη μέσω της διεύθυνσης: www.creadis3ptapde.gr.

Μέσω της πλατφόρμας διαβούλευσης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν πληροφορίες για τους στόχους και την εξέλιξη του έργου CREADIS3, να ενημερώνονται για επερχόμενες συναντήσεις και τα αποτελέσματα αυτών και να εντοπίζουν τις καλές πρακτικές όλων των εταίρων.

 Όσοι εγγράφονται ως χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να σχολιάσουν και να βαθμολογήσουν συγκεκριμένα άρθρα, να συμμετάσχουν σε διαβουλεύσεις σχετικά με τη «δημιουργική βιομηχανία» και το επερχόμενο Σχέδιο Δράσης (Action Plan), καθώς και να απαντήσουν σε δομημένο ερωτηματολόγιο για τη συγκέντρωση χρήσιμων στοιχείων για τον κλάδο.

Παράλληλα, η πλατφόρμα διαβούλευσης του έργου CREADIS3 θα λειτουργήσει ως εργαλείο, σε συνέργεια με τη διαβούλευση του Σχεδίου Δράσης «Ενίσχυση των δημιουργικών επιχειρήσεων» στον τομέα του πολιτισμού, του Ε.Π. Δυτική Ελλάδα 2014-2020 που πραγματοποιείται, εν όψει της επικείμενης προκήρυξης χρηματοδότησης των δημιουργικών βιομηχανιών ύψους 7,8 εκατ. ευρώ.

Στόχος του έργου CREADIS3  είναι η υποστήριξη και προώθηση αποδοτικών στρατηγικών για τις πολιτιστικές και «δημιουργικές βιομηχανίες (creative industries)» σε συνάφεια με την προαγωγή της έρευνας και την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της τοπικής οικονομίας.

 

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης

Στη Βουλή ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός για την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

Τις θέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέπτυξε στη Βουλή των Ελλήνων ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το σχέδιο νόμου που αφορά την κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος