Με μεγάλη συμμετοχή το έκτακτο Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε μία κατάμεστη αίθουσα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου το έκτακτο Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών και των Προεδρείων των Περιφερειακών Τμημάτων απ’ όλη την Ελλάδα.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/0U26fi9drFM” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Σκοπός είναι η απόσυρση των διατάξεων του νομοσχεδίου του Υφυπουργείου Αθλητισμού που προβλέπουν παροχή φυσικοθεραπείας σε ιδιωτικά γυμναστήρια.

Ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών Πέτρος Λυμπερίδης ήλωσε πως είναι σαφές ότι τα γυμναστήρια δεν αποτελούν φορείς παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. 

Η δυνατότητα παροχής υπηρεσιών φυσικοθεραπείας από τα ιδιωτικά γυμναστήρια, αλλοιώνει πλήρως τη φύση και το περιεχόμενο των υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών ζητά την απόσυρση του άρθρου 74 του σχεδίου Νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού. Αν δεν αποσυρθεί, οι δυναμικές κινητοποιήσεις είναι «προ των πυλών».

πηγή:medlabgr.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γιώργο Διδασκάλου

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε σήμερα Μεγάλη...

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο