Ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, στην εβδομαδιαία εκπομπή του σε “Επικοινωνία με τον Δήμαρχο” 30 Νοεμβρίου 2018, κατά την έναρξη της συνέντευξής του τόνισε πως “το κλίμα που δημιουργείται στην πατρίδα μας θα πρέπει να το προσέξουμε πολύ, το κλίμα αυτό κρύβει τεράστιους κινδύνους”.
Μεταξύ άλλων, επεσήμανε πως “οι μαθητές κάνουν όσα δεν κάνουν οι ενήλικες για την διαφύλαξη της ιστορίας μας”, δείχνοντας ένα video πορείας μαθητών για το “Μακεδονικό”.
Επίσης αναφέρθηκε στα ρέμματα του δήμου τα οποία παραμένουν ακαθάριστα.
Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο θέμα της μεταφοράς των μαθητών λέγοντας πως “ακόμα η μεταφορά των παιδιών είναι στον αέρα”!
Ως πότε κύριοι;
Τελειώνοντας, ο δήμαρχος ανήγγειλε το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2018 στο κέντρο του Άργους, προσκαλώντας όλους, καθώς αναφέρθηκε στο γρήγορο και πολύ όμορφο στολισμό που έχει φέτος για πρώτη φορά το Άργος και εν συνεχεία όπως ο ίδιος είπε ο στολισμός θα επεκταθεί και στις ευρύτερες περιοχές του δήμου.
Ο κ. Καμπόσος επέλεξε να “κλείσει” την εκπομπή του με μία καθαρά χριστουγεννιάτικη νότα, παραπέμποντας σε ένα video που δείχνει την όμορφη στολισμένη πόλη του Άργους.




