Εξιχνιάστηκε υπόθεση κατοχής και διακίνησης μεγάλης ποσότητας ηρωίνης στη Κόρινθο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνελήφθησαν 3 άτομα σε Κορινθία και Αττική που κατείχαν και διακινούσαν πάνω από 3 κιλά ηρωίνης.

Εξιχνιάστηκε, μετά από συστηματική και μεθοδική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, υπόθεση κατοχής και διακίνησης μεγάλης ποσότητας ηρωίνης στην Κορινθία.

Για την υπόθεση αυτή σ υνελήφθησαν προχθές (09.11.2015) το βράδυ και χθες (10.11.2015) το μεσημέρι, στην Κόρινθο, το Πόρτο Ράφτη Αττικής και το Κορωπί Αττικής αντίστοιχα, δύο (2) ημεδαποί (39χρονος και 28χρονη), καθώς και ένας 25χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστο αριθμό συνεργών τους.

Πιο αναλυτικά, προχθές (09.11.2015) το βράδυ στην Κόρινθο, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων οργανώθηκε επιχείρηση από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, στο πλαίσιο της οποίας ακινητοποίησαν όχημα, που οδηγούσε ο 39χρονος. Σε έρευνα που πραγματοποίησαν σε αυτό, βρήκαν και κατέσχεσαν έξι (6) συσκευασίες, που περιείχαν ηρωίνη συνολικού βάρους -3.087,80- γραμμαρίων.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 39χρονος προμηθεύτηκε την παραπάνω ποσότητα ηρωίνης από τον 25χρονο, ο οποίος μαζί με την 28χρονη αποτελούν μέλη εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιείται στην εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Επίσης, ο 25χρονος και η 28χρονη, από κοινού με άγνωστους συνεργούς τους, είχαν προμηθεύσει και στο παρελθόν τον 39χρονο με ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

Στη συνέχεια, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, εντόπισαν χθες (10.11.2015) το μεσημέρι, στο Κορωπί Αττικής τον 25χρονο υπήκοο Αλβανίας και στο Πόρτο Ράφτη Αττικής την 28χρονη και τους συνέλαβαν.

Το όχημα του 39χρονου κατασχέθηκε, καθώς και πέντε (5) κινητά τηλέφωνα, ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου ο οποίος τους παρέπεμψε στον κ. Ανακριτή Κορίνθου.

Οι αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κώστας Τζιούμης: «Αυξάνουμε την επισκεψιμότητα, δεν έχουμε τίποτα να ζηλέψουμε από άλλες περιοχές»

Ο Δήμαρχος κ. Κώστας Τζιούμης, επικοινώνησε live με δημότες, μέσω facebook, την Κυριακή (28/4/2024), απαντώντας σε ζητήματα τα οποία τέθηκαν και αφορούν τον Δήμο Τρίπολης. ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΣΧΑ – «Το σκηνικό που έχει στηθεί στην πλατεία Άρεως έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις μαζί με τις φωτιζόμενες φωτογραφίες από παλαιούς εορτασμούς του Πάσχα. Τα ξενοδοχεία και τα
00:46:18

Τρίπολη: Λειτουργίες Ελλήνων Συνθετών στο πνεύμα των Παθών του Κυρίου (vid)

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Μητροπολιτικός Ι.Ν. Αγίου Βασιλείου /...

Mediterranean Yacht Show στο Ναύπλιο | Δημήτρης Πτωχός: «Προτεραιότητά μας η ενίσχυση του τουρισμού»

Το πανέμορφο Ναύπλιο φιλοξενεί για 9η φορά τη μεγαλύτερη έκθεση επαγγελματικών επανδρωμένων σκαφών αναψυχής στον κόσμο, με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχό, να έχει την ευκαιρία κατά τον χαιρετισμό του, να σταθεί στη σημασία του θαλάσσιου τουρισμού, στις βελτιώσεις που σχεδιάζει η Περιφέρεια, καθώς επίσης και στα σημεία που κάνουν την Πελοπόννησο ελκυστική. «Η διοργάνωση εκτός

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Σπάρτης Μιχάλη Βακαλόπουλο

Συνεχίζονται οι επαφές και οι συναντήσεις του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους της Περιφέρειάς μας. Αυτή τη φορά, την Παρασκευή 26 Απριλίου, στα γραφεία της Π.Ε. Μεσσηνίας, μετά το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας, ο Περιφερειάρχης υποδέχτηκε τον Δήμαρχο Σπάρτης, Μιχάλη Βακαλόπουλο και τον Αντιδήμαρχο Ψηφιακής Πολιτικής Παναγιώτη Τριτάκη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο