Διάκριση της Ελένης Καλτεζιώτη του Σ.Α. Τρίπολης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σημαντική διάκριση για την Ελένη Καλτεζιώτη, αθλήτρια του Συλλόγου Αντισφαίρισης Τρίπολης (Σ.Α.Τ.) και της Fernandez Tennis Academy (F.T.A). Μετά από εξαιρετική εμφάνιση κατέκτησε την 3η θέση στο τελευταίο βαθμολογούμενο Ε3 ενωσιακό τουρνουά Πελοποννήσου, για την αγωνιστική χρονιά 2018, κατηγορίας κοριτσιών κάτω των 14 ετών.

Οι αγώνες διεξήχθησαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ο.Α. Κορίνθου, το Σαββατοκύριακο 10-11 Νοεμβρίου.

Με βάση την πανελλήνια βαθμολογία η αθλήτρια του Σ.Α. Τρίπολης, ήταν στο νούμερο 7 του ταμπλό και πέρασε στη φάση των 16 χωρίς αγώνα, εκεί συνάντησε την αθλήτρια Γεωργοπούλου Θεοδοσία από την Πάτρα την οποία και κέρδισε μετά από μια ώρα αγώνα στο match tie break με 4-2 2-4 10-4.

Στην προημιτελική φάση σε άλλο ένα απαιτητικό παιχνίδι μιας ώρας συνάντησε την αθλήτρια Βουδούρη Μιλένα από την Τρίπολη καταφέρνοντας να κάμψει την αντίσταση της, παίζοντας εξαιρετικά σε κάθε πόντο, φτάνοντας τελικά στη νίκη και πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης με σκορ 5-3 2-4 10-6.

Την Κυριακή, ημέρα ημιτελικών και τελικών, αντιμετώπισε την Δελή Μάρα από το Άργος από την οποία ηττήθηκε με 6-2 6-2.

Η διοίκηση του Σ.Α.Τ. ευχαριστεί τους προπονητές του συλλόγου Χάρη Ξαγά και Γιάννη Μυλωνά καθώς και τον Ισπανό head coach Enrique Fernandez της (F.T.A.) για την σπουδαία προπονητική δουλειά τους.

Η συνεργασία των δύο ακαδημιών (Σ.Α.Τ.) και (F.T.A) είναι σίγουρο ότι θα φέρει σύντομα πολύ σπουδαία αποτελέσματα και διακρίσεις για το Αρκαδικό Τένις.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καθιερωμένη εκδήλωση «Το Κάψιμο του Ιούδα»

Ο Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων του Πάσχα θα υπάρξει μια αλλαγή σε σχέση με την καθιερωμένη πραγματοποίηση του δρώμενου « Το κάψιμο του Ιούδα».  Η εκδήλωση αυτή δε θα πραγματοποιηθεί, ως είθισται, στην Πλατεία Φιλικών «Πλατεία των Προσφύγων της Μικράς Ασίας-Γιώργος Καραγιάννης», λόγω της εκδημίας του σπουδαίου Τριπολίτη και

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής (30/4/2024)

Την Μ. Τρίτη (30/4/2024) στις 12.00, θα διεξαχθεί συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. Διαβάστε την πρόσκληση της συνεδρίασης, ΕΔΩ.

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε περιοχές NATURA, πάρκα και άλση στις Περιφερειακές Ενότητες Αργολίδας, Κορινθίας και Λακωνίας

Ισχύει διήμερη προληπτική απαγόρευση διέλευσης, παραμονής και κυκλοφορίας προσώπων και οχημάτων, σε περιοχές NATURA, καθώς και σε δασικά οικοσυστήματα, πάρκα και άλση στις περιφερειακές ενότητες Αργολίδας, Κορινθίας και Λακωνίας. Η εφαρμογή του μέτρου της απαγόρευσης της κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής εκδρομέων καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου (από 00:00  έως και 24:00 ) είναι για

20η Τακτική συνεδρίαση Δημοτικής Επιτροπής

20Η-29-04-2024-ΟΡΘΗ-ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΛήψη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο